Bendraudama per savo „iPad“ ir rašydama klaviatūra, Carly žaismingai kamantinėjo Channingą apie daugelį dalykų, pradedant jo karjera ir baigiant žymiais draugais bei asmeniniu gyvenimu.

Nuo pat pradžių atskleisdama savo intencijas, aktoriumi susižavėjusi reporterė pradėjo nuo klausimo, ar jis susitikinėtų su 21 metų mergina autiste. Kai Channingas atsakė, kad susitikinėtų, jei gautų savo žmonos Jennos Dewan Tatum leidimą, Carly iš karto pareiškė: „Gerai, kol kalbamės, mano advokatai paruoš jūsų skyrybų dokumentus!“.

Carly per interviu privertė Channingą atskleisti kelias paslaptis iš savo ankstyvojo gyvenimo: kaip jis paslapčiomis išsliūkindavo iš savo namų ir kaip dirbo striptizo šokėju.

Ji taip pat klausinėjo „Magic Mike“ („Magiškojo Maiko“) žvaigždę apie jo santuoką su aktore Jenna, teiravosi, kuriam iš savo garsiųjų bičiulių neleistų susitikinėti su savo dukterimi, ir privertė atskleisti, su kokiais aktoriais jis labiausiai norėtų dirbti.

Septynių minučių trukmės interviu svetainėje „YouTube“ tapo tikru hitu ir per keturias dienas buvo peržiūrėtas 414 tūkst. kartų. Šiuo metu šis skaičius viršijo 2 milijonus. Pokalbis baigiasi epizodu, kaip Channingas pabučiuoja Carly į galvą – tačiau tik tam, kad reporterė paprašytų dar kelių aktoriaus, kurį pavadino „vienu patraukliausių Holivudo gražuolių“, bučinių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)