Mažylis Psalm, kurio vardas į lietuvių kalbą išvertus reiškia psalmę ar giesmę, turi ne ką mažiau išskirtiniais vardais apdovanotus brolius ir seseris. Mažylei North jau penkeri, berniukui Saintui treji, o dukrai Chicago vieneri.

Ketvirtasis vaikas Kim ir Kanye šeimoje gimė surogatinės mamos pagalba. Tokiu būdu pora šeimą pagausino ir su dukrele Chicago.

Naujausia mažylio nuotrauka mama pasidalino savo socialiniame tinkle. Miegančią naujagimio fotografiją iš arti jau spėjo pamėgti beveik 6 mln. internautų.

Spėjama, kad Westų jaunėlio Psalm vardą įkvėpė pastaruoju metu K. Westo organizuojamos modernios sekmadienio mišios, į kurias kas savaitę susirenka gausus būrys ryškiausių žvaigždžių - Katy Perry, Orlando Bloomas, Courtney Love, reperis DMX ir kt.

Renginio metu dainomis šlovinamas Dievas, o į jį gali patekti visi tikintys ir tie, kurie gauna specialius kvietimus.

Dažnai mišiose dainuoja ir Westų duktė North.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)