Šešiasdešimtmetė dainininkė, kuri keturis iš šešių savo vaikų įsivaikino Malavyje, įskaitant ir Davidą, jam surengė įspūdingą šokių vakarėlį, kuriame skambėjo afrikietiški ritmai.

Šventės įkarštis įamžintas vaizdo įraše, kurį tiesiai iš improvizuotos šokių aikštelės savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram", turinčioje per 11,9 mln. sekėjų, paviešino Madonna.

Matoma, kaip fone groja būgnininkas, o linksmybėse entuziastingai dalyvauja taip pat „Gucci" drabužiais papuoštos dvynės Stella ir Estere. Gimtadienyje skambėjo tradiciniai afrikietiški ritmai ir instrumentai.

Madonnos įsūnio Davido Bandos gimtadienio šventė

Socialiniame tinkle popkaralienė dalijosi nuotrauka su šventės kaltininku bei fotografija, kuriai Davidas pozuoja su trimis jaunesnėmis įvaikintomis seserimis – penkerių Stella ir Estere bei dvylikamete Mercy James.

Tačiau tai, kad atlikėja sugalvojo savo įsūniui padovanoti tokią neįprastą dovaną, sulaukė kritikos. Tūkstančius JAV dolerių kainuojančius drabužius ir aksesuarus gavę įsūnis ir įdukros atrodė itin stilingai, bet internautai komentaruose klausė, ar nesugadins tai vaikų ir spėliojo, jog jie yra per jauni tokiai prabangai. Vaikus prie prabangos reikėtų pratinti pamažu.

„Tai gali sugadinti juos. Kai Afrikoje visi skursta, kam to reikia? Ar nemanote, kad tai nėra tinkama. Negerai demonstruoti perdėtą prabangą tokioje akivaizdoje“, – rašė vienas iš atlikėjos gerbėjų socialiniame tinkle.

Madonna, kurios norui įsivaikinti Stellą ir Esther teismas pritarė tik praeitą vasarį, Davidą Bandą įsisūnijo 2006 metais, o Mercy James – 2009 metais. Dainininkė turi ir dvi biologines atžalas: su sporto treneriu Carlosu Leonu ji susilaukė dukters Lourdes, kuriai dabar 21 metai, o santuokoje su režisieriumi Guy Ritche gimė sūnus Rocco, kuriam dabar septyniolika.

Kai Madonna ir Guy į savo šeimą priėmė Davidą, kilo nemenkas skandalas, nes berniukas turėjo gyvą biologinį tėvą. Tėvas Yohane tuo metu viešai pritarė sūnaus įvaikinimui, ir „The Guardian" žurnalistams sakė: „Man svarbiausia, kad sūnus turėtų geriausias sveikatos priežiūros ir ugdymo galimybes. Žinoma, tai buvo siaubingai sunkus sprendimas, bet supratęs, kad Davidui kitoje šeimoje bus geriau, tiesiog negalėjau pasakyti ne".

Madonnos įsūnio Davido Bandos gimtadienio šventė

Štai ką per interviu „People" praeitais metais kalbėjo pati Madonna: „Visi laikraščiai rašė, kad jį pagrobiau. Galvoje sukosi mintis: ei, palaukite. Bandau išgelbėti vaiko gyvybę. Kodėl visi mane puola?". Elgiausi teisingai. Man tai buvo labai svarbu. Verkiau kiekvieną dieną".

Tuo metu, kai vyko Mercy įvaikinimo procesas, Madona ir G. Richie išgyveno skyrybų procesą, tad Malavio pareigūnams kilo daug klausimų dėl jų tinkamumo tapti įtėviais. Galiausiai Madonna kreipėsi į Malavio aukščiausiąjį apeliacinį teismą, bet ten sulaukė kaip reikiant papiktinusio seksistinio požiūrio.

Stellos ir Estere tėvas per interviu „The Daily Mail" sekmadienį sakė, kad praeitais metais patyrė tikrą šoką, kai sužinojo, kad dukros iš jo atimtos visam laikui.

„Iš pradžių man sakė, kad Esther ir Stella vyksta pas turtingą moterį į užsienį, kur ji pasirūpins jų ugdymu, o tada grąžins man, kad padėtų mūsų šeimai. Dabar man sako, kad jos įdukrintos. Tai negali būti tiesa – nenoriu, kad tai būtų tiesa. Aš jų tėvas ir juo būsiu visada. Pareigūnai man sakė, kad tai nuostabi galimybė mano mažylėms ir namuose liekantiems jų broliui ir seserims. Nurodė sutikti su viskuo, ką sakys teisme. Tikrai nemaniau, kad niekada daugiau nebepamatysiu savo mergaičių", – sakė jis.

„Stovėjau kartu su svainiu, kuris man padėjo užpildyti visus dokumentus. Abu manėme, kad mano statusas nepasikeis, ir jos vieną dieną grįš namo", – kalbėjo keturiasdešimtmetis ūkininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)