Jis paviešino nuotrauką, kurioje vaikinas įamžintas sėdintis prie stalo, ranka pasirėmęs smakrą. Nuotrauka daryta likus kelioms valandoms iki staigios vaikino mirties, rašo people.com.

„Mano sūnus. Kelios valandos iki mirčiai jį pasiimant. Siaubingai jo ilgu. Tikiuosi, kad niekam neteks patirti agonijos, kokią dabar išgyvenu aš, tačiau nuo tragedijų neapsaugotas niekas. Dėkoju visiems už palaikymą ir meilę, kuriais apgaubėte mūsų šeimą. Ačiū visiems už pagalbą šią sunkią valandą“, – socialiniame tinkle parašė aktoriaus tėvas. Komentaruose po įrašu žmonės reiškė užuojautą ir linkėjo stiprybės.

Viena iš tokių – ir aktoriaus kolegė iš „Descendants“ Dove Cameron, kuri tik visai neseniai prabilo apie jo mirtį ir socialiniame tinkle pasidalino jautriu vaizdo įrašu.

„Labai myliu tave ir tavo šeimą. Buvo gyvenimas iki šios tragedijos, ir bus gyvenimas po jos. Mintimis visada esu su tavimi ir pasiliksiu“, – parašė 23 metų aktorė.

Visai neseniai aktoriaus tėvai išplatino pareiškimą apie jų šeimą ištikusią tragediją ir visiems dėkojo už palaikymą.

„Neturiu žodžių apibūdinti, kokie esame sujaudinti palaikymo ir meilės, kuriuos pastaruoju metu gauname iš šeimos, bičiulių ir viso pasaulio. Visiems tariame ačiū, visiems, apsupusiems mus meile ir gražiais prisiminimais apie Cameroną bei rūpesčiu mūsų šeima. Jis buvo gyvas gerumo įsikūnijimas, niekada neišblėsianti šviesa. Jis buvo mūsų šeimos stiprybė, mūsų uola, visada pozityvus, šiltas, įžvalgus ir jautrus jaunas žmogus“, – teigia netikėtai mirusio aktoriaus tėvai.

Camerono tėvai Libby ir Victoras teigia, kad netekties skausmas neišmatuojamas, tačiau pažadėjo saugoti sūnaus atminimą ir tęsti jo gerus darbus.

„Mūsų išgyvenamas skausmas, atrodo, neturi pabaigos, jis nepakeliamas, tačiau visomis išgalėmis stengiamės judėti į priekį ir pasirūpinti, kad Camerono atminimas nepražūtų, kad jo geri darbai būtų tęsiami. Jis mūsų širdyse bus gyvas per amžius. Mūsų žvaigždutė“, – priduriama tėvų išplatintame pareiškime.

Apie jauno aktoriaus mirtį savaitgalį pranešė jo šeima. Dvidešimtmetis vaikinas mirė per miegus po patirto priepuolio. Antradienį šeima įvardijo jaunojo aktoriaus mirties priežastį – tai buvo epilepsijos priepuolis. Oficialios išvados dėl vaikino mirties bus paskelbtos gavus skrodimo rezultatus.

Cameronas „be sąmonės savo namuose“ rastas šeštadienio popietę, atvykę medikai konstatavo jauno vyro mirtį.

Pirmame oficialiame pranešime aktoriaus šeima teigė: „Pasaulyje užgeso viena ryškiausių švieselių, tačiau jo siela ir toliau gyvens per gerumą ir atsidavimą tų, kurie jį pažinojo ir mylėjo. Esame palaužti ir šiuo sunkiu metu prašome gerbti mūsų privatumą“.

Los Andžele gimęs aktorius buvo geriausiai žinomas dėl savo vaidmens televizijos filmuose „Descendants“, kur vaidino Cruellos de Vil sūnų, bei „Disney Channel“ seriale „Jessie“, kur vaidino Luke‘ą Rossą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją