JAV Vidaus pajamų tarnyba areštavo didelį N.Cage’o turimą nekilnojamąjį turtą po to, kai paaiškėjo, kad jis už nuo 2007 m. gautas pajamas nesumokėjo pajamų mokesčio už 6,26 mln. JAV dolerių, praneša dienraštis „The New York Post”.

Pranešama, kad kino filmo „Dingti per 60 sekundžių” („Gone In 60 Seconds”) žvaigždė taip pat dar yra skolingas 360 tūkst. JAV dolerių mokesčių už per 2002 – 2004 m. laikotarpį gautas pajamas.

Praėjusią savaitę pasirodė pranešimai, kad 45 m. aktorius neįvykdė su 2 mln. JAV dolerių paskola susijusių finansinių įsipareigojimų.

Kiek anksčiau šiais metais N. Cage’as bandė parduoti dalį savo turimo nekilnojamojo turto. Netrukus po to, kai pasirodė pranešimai apie N. Cage‘o finansines bėdas, jis pardavė Vokietijoje, Bavarijoje, turėtą pilį ir nusprendė už 3,7 mln. JAV dolerių parduoti savo namą Naujajame Orleane.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją