Ilgai laukto sūnaus Nikolajus ir Svetlana susilaukė 2006 m. balandį. Tais metais N. Baskovui sukako 30 m., o jo sutuoktinei – 25-eri.

N. Baskovas pasakoja, kad tą dieną, kai sužinojo, kad turės palikuonį, atsimena iki smulkmenų.

„Tarsi ant sparnų skraidžiau. Netgi žinau, kada tiksliai pradėjome kūdikį – Amerikoje, labai gražioje aplinkoje“, – pasakojo N. Baskovas.

Labiausiai mažyliu džiaugėsi Svetlanos tėvas Borisas Špigelis. Senelio vardu berniuką pavadino Bronislavu. N. Baskovas neprieštaravo, kad sūnus turėtų dvigubą pavardę – Špigelis-Baskovas.

Tačiau 2007 m. laiminga poros santuoka ėmė braškėti. Svetlana teigė suvokusi, kad jie su Nikolajumi – skirtingi žmonės ir kad jie nebesupranta vienas kito. 2008 m. pora išsiskyrė.

Po metų atlikėjas turėjo kitą moterį – Oksaną Fiodorovą, o jo buvusi žmona antrą kartą ištekėjo po trejų metų – 2011 m. už verslininko Viačeslavo Soboliovo. 2012 m. jie susilaukė dukters.

Pernai N. Baskovo ir jo buvusios žmonos sūnui sukako šešeri metai.

Dainininkas žino, kad jo sūnus dabar turi tik vien pavardę: „Taip, man skambino buvusi žmona ir pranešė, jog nori, kad vaikas turėtų tik jos pavardę. Kai susituokėme, jos pavardė buvo Špigel-Baskova. Kai išsiskyrėme, Sveta vėl tapo Špigel, o vaikas – Baskovas-Špigelis. Na o dabar ji panoro atsisakyti mano pavardės. Aš neprieštaravau.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)