Pirmą sezoną jis tapo metų naujoku. Antrais metais jį atrinko į NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes. Dabartinis Dalaso „Mavericks“ komandos žaidėjas garsėja daugiausia pelnęs trigubų dviženklių (trigubas dublis arba trigubas dviženklis rodo tam tikrus krepšininko rezultatus rungtynių metu) „Maverics“ istorijoje.

Apie L. Dončičiaus pasiekimus krepšinio aikštelėje daug rašyta, o apie jo asmeninį gyvenimą ir ilgametę merginą Anamarią Goltes žinoma ne tiek daug.

A. Goltes, kaip ir jos vaikinas, yra iš Slovėnijos. Ji gimė 1998 m. balandžio 30 d., turi vieną seserį.

Po vidurinės ji įstojo į Liublijanos universitetą, mokėsi Ekonomikos ir verslo fakultete.

A. Goltes yra dirbusi modeliu, bendradarbiavusi su garsiomis modelių agentūromis „Campbell Models“ ir „Immortal Model Management“ (IMM). Talentų ieškanti IMM pastebėjo ją instagrame, taip ji atsidūrė Amerikoje.

A. Goltes yra socialinės žiniasklaidos influencerė, turinti 156 tūkst. sekėjų. Taip pat ji sukūrė savo sporto programas, savo paskyrose socialinėje žiniasklaidoje reklamuoja sportinius drabužius.

Žinoma, kad ji ir L. Dončičius yra pora nuo 2016 m., o iki tol jie daug metų buvo bičiuliai.

„Jau milijoną kartų esu atsakiusi į šį klausimą. Mes susipažinome būdami 12 m. Kroatijos pajūryje. Beje – mūsų draugai tebėra tie patys, su kuriais draugavome tada. Juk tikra draugystė išlieka, tiesa?“

A. Goltes teigė: „Džiaugiuosi, kad turiu galimybę praleisti daugiau laiko su Luka, Hugo ir Gia (jų dviem šunimis). Ne tiek daug dienų būname kartu, kadangi abu užsiimame savo veikla. Taigi labai gerai ilgiau pabūti kartu.“

2018 m. buvo pranešimų apie poros išsiskyrimą. Tiesa, po neilgos pertraukos jų santykiai atsinaujino.

Pasidairius po A. Goltes instagramą matyti, kad ji palaiko savo vaikiną ir jo komandą „Maverics“. Net ir šunims apvilko „Maverics“ komandos spalvos sportinius marškinėlius.


Šiuo metu pora su šunimis gyvena Teksase, netoli „American Airlines“ centro, kur žaidžia L. Dončičius.

A. Goltes yra sakiusi savo sekėjams, kad Dalasas jai primena gimtąją Slovėniją: „Dalasas labai panašus į Europą. Myliu Dalasą, jis primena man namus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)