Naujasis kūno piešinys buvo priderintas jau prie turėtos maorių tatuiruotės ant dešiniosios Rihannos rankos, kurią ji pasidarė per savo pasaulines gastroles „Diamonds“ viešėdama Naujojoje Zelandijoje. Ši tatuiruotė buvo išpiešta mediniu plaktuku ir kalteliu.

„Bang Bang“ išskirtinai „E! News“ pasakojo: „Dirbome pakaitomis. Kai aš ilsėjausi, piešė Cally-Jo, tuomet dirbau aš... Įkvėpimo sėmėmės iš chna meno. Norėjome tikrai kažko gražaus, moteriško ir seksualaus. Pamanėme, kad jo stilius yra artimiausias ir atrodys tikrai puošniai“.

„Ant jos rankos jau buvo kažkokia tatuiruotė. Taigi teko ją šiek tiek pridengti ir tuo pačiu pasistengti, kad viskas gerai atrodytų. Mums teko dirbti su tuo, ką ji jau turėjo, - tęsė jis, pridurdamas, kad tai „buvo sudėtinga, nes senasis piešinys buvo raštai ant odos. Teko derintis prie to, ką ji jau turėjo. Sulieti abu stilius į naują stilių“.

„Jos ranka nebuvo tai, ką būtų galima atidėti į šoną. Kurti naują dizainą buvo sunku. Ji net nusnūdo, kol mes piešėme. Vis pradėdavome iš naujo, kol radome kryptį, kuri jai patiko“, - sakė jis.

Menininkas prisipažino, kad tai buvo „bene daugiausia iššūkių sukėlęs dizainas, kurį teko daryti Rihannai“. „Šis piešinys buvo sudarytas iš elementų, kurie buvo labai unikalūs. Dalį jų teko uždengti, įkomponuoti, sukurti iš jų naujas detales“, - sakė jis.

Kai sesija baigėsi, Rihanna buvo daugiau negu patenkinta galutiniu produktu, tvirtino meistras.

„Ri negalėjo susivaldyti! Jai be galo patiko. Būna sunku, kai pasidarai tatuiruotę ir ji tau ne visiškai patinka. Negerai turėti kažką ant savo rankos, kas tau nepatinka, ypač tokioje matomoje vietoje, o ji toks žinomas žmogus. Ranka tau turi būti tokia pat artima, kaip ir veidas. Jei pagalvojus, dabar jos ranka yra tokia, kokia ir turėjo būti, ir ją stebi visas pasaulis“, - kalbėjo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)