Užsienio žiniasklaida netruko pradėti ją lyginti su vyresniojo brolio žmona Kate Middleton – abi gražuolės tamsiaplaukės ir labai elegantiškos. „Lyg iš akies traukta Kate kopija“, – mirga užsienio portalų antraštės.

Tituluota gražuolė Camilla – tikra ankstesnių merginų priešingybė. „Ji tikrai kitokia nei ankstesnės Hario merginos ir tai varo jį iš proto. Tai pati protingiausia mergina, su kuria princas yra kada nors susitikinėjęs“, – sakė šaltiniai. Užuot pasirinkusi karjerą, susijusią su jos puikia išvaizda, mergina dirba labdaros organizacijoje „Halo Trust“.

Hariui patinka, kad Camilla nebijo pasakyti jam „ne“. „Ji dažnai „nuleidžia jį ant žemės“ – mergina nebijo pasakyti, kad turi kitų planų, ne tik vaikščioti į pasimatymus. tai tik verčia jos norėti dar labiau“, – tęsė šaltiniai. Nepaisant rimtosios merginos pusės, egzistuoja ir kita – pašėlusi ir vakarėlius mėgstanti Camillos asmenybės pusė. Anot šaltinių, pora susitikinėti pradėjo dar labai neseniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)