Vienoje nuotraukoje Kim gundoma veido išraiška guli prie savo drabužinės, vilkėdama juodą sportinę liemenėlę ir mūvėdama juodas pėdkelnes.

Kitoje nuotraukoje ji sėdi sukryžiavusi kojas, vilkėdama kūno spalvos apatinių drabužių komplektą, prie veido pakėlus kairią ranką, ant kurios bevardžio piršto nebėra sutuoktuvių žiedo.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Tiesa, instagramo „Stories“ skyriuje, pasakodama apie naują kolekciją, ji mūvėjo vieną plonytį žiedą su deimantais, tačiau nėra aišku, ar tai Kanye dovanotas vestuvinis aksesuaras.

Praėjusią savaitę, praėjus kelioms valandoms po naujienos apie ruošimąsi skyryboms, K. Kardashian pristatė savo prekės ženklo kolekciją „Body Basics“, nuotraukoje ji mūvėjo sužadėtuvių ir sutuoktuvių žiedus. Vėliau ištrynė šią nuotrauką iš asmeninės instagramo paskyros, o SKIMS paskyroje nuotrauka liko.

Daugelio šaltinių teigimu, beveik septynerius metus trukusi santuoka griūna ir pora ruošiasi skyryboms.

K. Kardashian ir K. Westas pradėjo draugauti 2012 m., 2014 m. gegužę susituokė Italijoje, Florencijoje. Pora augina dukteris North (7 m.), Chicago (2 m.) ir sūnus Saint (5 m.) ir Psalm, kuriam gegužę sukaks 2 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)