Reguliariai tenka išgirsti gandų apie serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždės savijautą. Štai visiškai neseniai žurnalistai paskleidė žinią, kad A. Zavorotniuk jau išrašyta iš ligoninės, kadangi tolesnis gydymas neturi jokios prasmės. Ar gali būti, kad liga pasiekė galutinę stadiją, kai nustoja funkcionuoti centrinė nervų sistema? Kita vertus, galima kliautis ir viltingesnėmis prognozėmis, esą namo aktorė išleista todėl, kad jos būklė pagerėjo ir liga ėmė trauktis, rašoma portale starhit.ru.

Kiek vėliau buvo pateikta dar viena versija. Ja remiantis, žvaigždės artimieji nebepajėgia apmokėti gydymo: juk už dieną, praleistą prestižinėje onkologinėje klinikoje, tenka pakloti solidžią 100 tūkst. rublių (1,5 tūkst. eurų) sumą. Pusę jos atsieina liukso klasės palata, o kita pusė atitenka personalui.

Neseniai pavyko išsiaiškinti, kaip ir kokio dydžio pajamas gauna A. Zavorotniuk vyras Piotras Černyšinas. Rudenį čiuožėjas vėl ėmė treniruotis ir toliau dalyvauja Tatjanos Navkos rengiamuose ledo šou. Už vieną pasirodymą jis gauna 300 tūkst. rublių (4,4 tūkst. eurų), o pasirodymų dažnai būna ne vienas. Taigi, uždirbama suma atrodo gana įspūdingai. Dar būtina pridurti, kad nemenkas skaičius gerbėjų pareiškė norą skirti lėšų aktorės gydymui, tačiau artimieji jokių pinigų nepriima.

A. Zavorotniuk giminės pastaruoju metu vėl ėmė kalbėtis su žurnalistais. Kartais jie paskelbia šiokios tokios informacijos socialiniuose tinkluose, tai paneigdami, tai patvirtindami kokią nors paviešintą žinią. Metų pabaigoje jie tik perdavė linkėjimus nuo sergančios aktorės.

Gruodžio pabaigoje viltį įžiebė kitados garsios grupės „Laskovyj maj“ prodiuserio Andrejaus Razino žinutė apie tai, kad liga traukiasi ir viskas krypsta į gera.

„Labai atsargiai ir apdairiai noriu pasakyti, kad kraupiausios prognozės neišsipildė ir Nastia taisosi. Jos sveikata, atrodo, gerėja. Deja, šitai pasakęs ir anksčiau su Nastia bendravęs žmogus dabar su ja nesimato. Vis dėlto spręsdamas iš to, kas man pranešama, galiu daryti išvadą, kad Nastiai iš tiesų geriau. Visi meldžiamės, kad jos sveikata pasitaisytų ir mes kuo greičiau galėtume vėl ją pamatyti. Nastia, visi tave mylime“, – rašė A. Razinas socialiniame tinkle.

Visgi vėliau A. Zavorotniuk artimieji nurodė, kad nei jie, nei pati aktorė nėra bendravę su muzikantu, todėl neaišku, kiek vyro žodžiai yra pagrįsti.

Belieka tik priminti, kad žinia apie A. Zavorotniuk ligą buvo paviešinta 2019 metų rugpjūtį. Tada žurnalistai parašė, kad aktorei diagnozuotas smegenų vėžys. Vėliau buvo masiškai atšaukinėjami spektakliai, kuriuose ji turėdavo vaidinti, o neilgai trukus žvaigždė apskritai pasitraukė iš visuomenės dėmesio akiračio. Jos ligą daugelis sieja su neseniai susilauktu kūdikiu: neigiamų padarinių sveikatai, kaip spėjama, turėjo pagalbinio apvaisinimo procedūra. Keletą pastarųjų mėnesių aktorė praleido įvairiose ligoninėse, kurių specialistai stengiasi gelbėti jos gyvybę.

Jautriai į nelaimę sureagavę žmonės norėtų paremti 48-erių metų aktorės artimuosius materialiai, bet šie principingai atsisako priimti pinigus. Aktorės sutuoktinis, dailiojo čiuožimo meistras P. Černyševas, ypač daug dirba, kad pajėgtų apmokėti brangiai atsieinantį gydymą. Jis nuoširdžiai dėkoja visiems, besimeldžiantiems už žmonos sveikatą. Apie P. Černyševo nusiteikimą nemažai pasako prieš pat Naujuosius metus oficialioje A. Zavorotniuk paskyroje pasirodę atitinkamo turinio pranešimai, rašoma portale starhit.ru.

„Netrukus švęsime Naujuosius metus, tad dabar Anastasijos ir visos šeimos vardu noriu palinkėti visiems sveikatos, sėkmės ir visa ko geriausio! Tebūna kiti metai laimingi, teišsipildo didžiausi jūsų norai! Nastia visiems perduoda didžiausius linkėjimus ir dėkoja už palaikymą, maldas ir dvasios šilumą. Visa ko geriausio linkime jums ir jūsų artimiesiems! Labai visiems ačiū!“ – buvo rašoma paskyroje.

Ne per seniausiai buvo pranešta, kad A. Zavorotniuk visam gyvenimui liks paralyžiuota ir nėra nė menkiausio pagrindo manyti kitaip, nes visos gydytojų pastangos neduoda norimo rezultato.

Šitokia naujiena aktorės artimuosius ypač papiktino, tad jie suskubo paneigti gandą.

„Ramybė tęsėsi neilgai. Dėl to belieka tik apgailestauti, kadangi prieš Naujuosius metus daug maloniau galvoti apie gerus dalykus. Tai metas, kai žmonėms nesinori jokių neigiamas emocijas, baimę keliančių žinių ir purvo. Deja, taip mano ne visi. Siūlome prisiminti liaudies išmintį: nelinkėkite kitiems to, ko nepalinkėtumėte sau. Na, o mes, kaip visada, nuoširdžiai dėkojame visiems, kurie nešykšti Anastasijai pozityvių minčių ir energijos. Visus jus mylime ir linkime visa ko geriausio!“ – parašė A. Zavorotniuk artimieji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)