Įmonė, kuriai vadovauja naujasis dainininkės mylimasis, atstovauja „Toyota" Saudo Arabijos karalystėje. Būtent tai padėjo jo šeimai susikrauti daugiau nei 1,5 milijardų dolerių turtą. Jo šeimai taip pat priklauso futbolo lyga, pavadinta „Jameelio lyga", skelbia dailymail.co.uk.

Po ilgo laiko tai, atrodo, pirmoji rimta Rihannos simpatija. Dar 2016 m. ji susitikinėjo su senu savo bičiuliu ir kolega reperiu Drake.

„Šie santykiai atrodo iš tiesų rimti. Rihanna jau atskleidė draugams, kad jaučiasi iš tiesų įsimylėjusi. Ji atrodo visiškai atsidavusi jam. Jie iš tiesų mėgaujasi vienas kito kompanija", - thesun.co.uk pasakojo šaltinis.

Tiesa, kalbama, kad naujasis Rihannos mylimasis yra buvęs Naomi Campbell vaikinas. Jie ne kartą buvo pastebėti meiliai leidžiantys laiką kartu, nors šių gandų niekas taip ir nepatvirtino.

Rihanna

Hassano senelis Abdul Latif Jameel verslą pradėjo dar 1955 m. ir netruko tapti vienu turtingiausių verslininkų, vėliau verslą plėte ir užsienyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)