Istorija apie 2013 metais įvykusį seksualinio pobūdžio kontaktą tarp dabar 42-ejų metų A. Argento ir 22-ejų aktoriaus J. Bennetto, kai šiam tebuvo 17-a, ką tik įgavo kiek kitokį atspalvį.

Nors ankstesniuose pranešimuose buvo skelbta, kad aktorė pripažino turėjusi lytinių santykių su nepilnamečiu J. Bennettu, dabar A. Argento tvirtina, jog pati buvo seksualinio išpuolio auka.

Portalo TMZ cituojamose A. Argento rašytose žinutėse nurodoma, kad J. Bennettas užšoko ant jos ir kad per visą Kalifornijos viešbutyje vykusį aktą ji buvo it suakmenėjusi.

Vienos iš aršiausių Harvey Weinsteino kaltintojų ir judėjimo „MeToo“ aktyvisčių advokato Marko Hellerio rugsėjo 4 d. pateiktame pranešime nurodoma, kad septyniolikmetis jo klientei prisipažino nuo 12 metų įsivaizduodavęs ją kaip seksualinių savo fantazijų objektą, mat būdamas tokio amžiaus, siuntė jai nuogybes vaizduojančių nuotraukų.

Taip teisininkas pakomentavo portalo TMZ gautas A. Argento žinutes, kuriose ji teigė, kad seksualiai susijaudinęs vaikiščias tiesiog puolė ant jos, be to, ji nežinojo, kad jis buvo nepilnametis. M. Helleris taip pat nurodė, kad A. Argento tuo metu nutarė nesikreipti į teismą dėl to, kad J. Bennettas seksualiai ją užsipuolė.

Kai dienraštis „New York Times“ paskelbė pranešimą apie tariamai įvykusius lytinius santykius, A. Argento atsakė, kad su J. Bennettu niekada seksualiai nesantykiavo. Dabar gi M. Helleris teigia, kad jo klientė jokiu būdu nebuvo seksualinių santykių su J. Bennettu iniciatorė, o tokį atsakymą ji pateikė tik todėl, kad jos santykių su J. Bennettu pobūdis buvo ne seksualinis: jie ilgus metus palaikė draugišką ryšį.

Toliau M. Helleris tvirtina, kad sužinojęs, jog A. Argento bičiuliaujasi su amžinatilsį Anthony Bourdainu, J. Bennettas pareikalavo sumokėti tam tikrą sumą, mat buvo įsitikinęs, kad A. Bourdainas pakankamai pasiturintis, be to, nenorės, jog paviešinta istorija pakenktų jo ir A. Argento reputacijai, ypač turint omeny tai, kad ir vienas, ir kitas be išlygų palaikė judėjimą „MeToo“.

„A. Bourdainas nutarė apginti A. Argento ir apsaugoti judviejų reputaciją, todėl sumokėjo J. Bennettui, – aiškina M. Helleris. – A. Argento kategoriškai prieštaravo tokiam sprendimui, kadangi nieko netinkamo nebuvo padariusi, o ypač todėl, kad incidentas įvyko dėl J. Bennetto iniciatyvos.“

Ar A. Bourdainas iš tiesų sumokėjo, nors A. Argento tam prieštaravo, išsiaiškinti jau nepavyks, nes birželio 8 d. vyras nusižudė.

A. Argento advokatas taip pat nurodo, kad J. Bennettas, kad ir kaip ironiškai beskambėtų, pats yra sulaukęs kaltinimų ne tik dėl neteisėtų seksualinių santykių su nepilnamečiu asmeniu, bet ir dėl vaikų pornografinės medžiagos turėjimo bei vaikų išnaudojimo. Kaltinimai, esą, buvo pateikti 2014 m. Los Andželo policijos departamente. Anot teisininko, skundo pateikėja tada nurodė, kad J. Bennettas ja manipuliavo ir privertė atsiųsti nuotraukų, kuriose pozavo apsinuoginusi. Ta kaltintoja neva taip pat atskleidė, kad J. Bennetas vartojo narkotikus.

Pačioje pranešimo pabaigoje M. Helleris rašo: „A. Argento neketina patraukti J. Bennetto baudžiamojon atsakomybėn už tokius veiksmus, nes pripažįsta, kad nelaiminga praeitis, įstrigusi aktoriaus karjera ir tėvams iškelta baudžiamoji byla dėl neteisėto daugiau nei pusantro milijono dolerių pasisavinimo iš jo sąskaitos iš dalies pateisina jo desperaciją ir norą išsireikalauti pinigų, kaip kompensacijos už daugiau nei prieš penketą metų tariamai įvykusį incidentą.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)