42 metų komikas šiuo metu yra susituokęs su Laura Gallacher. Pora augina dukterį. 2011 metais jo padarytas sprendimas palikti žymią popscenos atlikėją po vos 14 mėnesių trukusios santuokos sukėlė tam tikrą visuomenės reakciją.

Vis dėlto dabar jis tikisi, kad pavyks užglaistyti visus tada kilusius nesutarimus. „Noriu ir tikiuosi susitaikyti, nesvarbu, kokia būtų tolesnė mūsų bičiulystė“, – sakė R. Brandas žurnalui „Grazia“.

„Jei nesugebame ignoruoti palyginti nereikšmingų asmeninių nesutarimų, tai ko apskritai esame verti?“ – retoriškai klausė jis.

Russelas Brandas ir Katy Perry

Nors jo santuoka su K. Perry tetruko kiek daugiau nei metus, filmo „Tempk jį čia!“ („Get Him To The Greek“) žvaigždė tvirtina dėl nieko nesigailįs.

„Tai vienas iš svarbiausių ir gražiausių mano gyvenimo laikotarpių. Tikrai nesigailiu, kad buvau susituokęs su K. Perry. Prisimenant tą laiką, mane užplūsta begalė šiltų jausmų, nes K. Perry – ypatinga moteris“, – atviravo R. Brandas.

Audringu romantiškų santykių laikotarpiu K. Perry (dabar jai 32-eji) ir R. Brandas pasidarė identiškas frazės „Eik su tėkme“ sanskrito kalba tatuiruotes. R. Brandas tikina, kad neturi nė menkiausio noro pašalinti tos tatuiruotės.

„Žinoma, ji liks“ – patikino jis žurnalistus.

Kiek anksčiau, duodama interviu žurnalui „Vogue“, K. Perry užsiminė, kad nuo to laiko, kai buvo paskelbtas verdiktas išardyti santuoką, jokių ryšių su buvusiu savo vyru ji tikrai nepalaiko.

Orlando Bloomas ir Katy Perry

„Jis išties sumanus, tiesiog stebukladarys. Kai už jo tekėjau, buvau nuoširdžiai jį įsimylėjusi. Bet nuo tada, kai žinute man pranešė apie 2011 m. gruodžio 31 d. įvyksiančias skyrybas, jokių žinių iš jo gauti neteko“, – pasakojo K. Perry.

Skyrybų laikotarpiu savo koncertų turui skirtą dokumentinį filmą kūrusi dainininkė svarstė, kad santykiai su R. Brandu galėjo pašlyti dėl itin didelio jos užimtumo, tačiau užsiminė ir apie dar šį tą, kas, be abejo, prisidėjo prie liūdnos santuokos baigties.

„Jaučiausi nemenkai prisidėjusi prie santuokos griūties. Tik vėliau sužinojau tikrąją tiesą, kurios atskleisti neketinu. Leidau įvykiams klostytis savaime. Stengiausi įtikinti save, kad nesu dėl nieko kalta, be to, nieko pakeisti vis tiek neįmanoma“, – prisipažino K. Perry.

Laura Gallacher ir Russelas Brandas

Pastaruoju metu K. Perry mėgaujasi epizodiškais santykiais su Orlando Bloomu, o prieš tai net keletą metų susitikinėjo su Johnu Mayeriu.

Tik praeitą mėnesį R. Brandas pagaliau sumainė žiedus su L. Gallacher. Pora augina dešimties mėnesių dukrelę, vardu Mabel.

R. Brandas ir L. Gallacher nutarė apsiriboti gana kuklia, bet jaukia santuokos ceremonija. Jie susituokė Remenham kaimelio bažnyčioje. Gyvenvietė yra netoli Henlio prie Temzės – miesto Oksfordšyro grafystėje, kuriame pora gyvena.

„Jie pageidavo nedidelės, uždaros ceremonijos, kurioje turėjo dalyvauti tik jų dukrelė Mabel, šeimos nariai ir patys artimiausi draugai. Ceremonija buvo labai graži“, – rašo „The Sun“, remdamasis patikimo šaltinio perduota informacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)