Per 2016 metų prezidento rinkimus Donaldas Trumpas patyrė nemenką smūgį savo reputacijai, kai į viešumą iškilo vaizdo įrašas, kuriame politikas ir verslininkas Billy‘iui Bushui gyrėsi galintis čiupti moterims už intymiausios vietelės.

Nors šalininkai ir neapleido D. Trumpo, Melania buvo tiesiog šokiruota ir savo sutuoktiniui pareiškė, kad neketina stovėti šalia jo, kaip kad darė kitų gėdos prisidariusių politikų žmonos.

Knygoje „Fear“, kuri prekybos vietas pasiekė rugsėjo 11 dieną, „Washington Post“ žurnalistas Bobas Woodwardas atskleidė, kad rinkimų kampanijos komanda norėjo, kad kandidatas per interviu sėdėtų tarp žmonos Melanios ir dukros Ivankos.

Melania lemiamą akimirką pasakė, kad to nebus. Štai ką rašo B. Woodwardas: „Buvo akivaizdu, kad ji tiesiog verda iš pykčio. Nedarysiu to, ryžtingai modama ranka pasakė Melania. Jokiu būdu. Ne, ne ir dar kartą ne“.

Atsisakiusi dalyvauti interviu, tada dar būsimoji pirmoji Jungtinių Valstijų ponia aiškiai išreiškė savo požiūrį į vyro elgesį.

„Žodžiai, kuriuos pasakė mano vyras, yra nepriimtini ir mane labai įžeidė. Jie nesisieja su žmogumi, kurį pažįstu. Jis turi lyderio širdį ir protą. Viliuosi, kad žmonės priims jo atsiprašymą, kaip kad priėmiau aš, ir susitelks į svarbiausius mūsų šalies ir pasaulio klausimus“, – sakė Melania.

Nepaisant to, M. Trump ir toliau subtiliai tyčiojosi iš savo vyro per agitacinius debatus Sent Luise, kurie vyko nuo skandalo pradžios praėjus vos kelioms dienoms, pasirinkusi rožinės spalvos palaidinę, dekoruotą surišamu kaspinu, kuris dar vadinamas „katytės kaspinėliu“.

Šaltinis „Hollywood Life“ sakė, kad Melania pastaruoju metu jaučia, kad netrukus situacija taip tikrai beprotiška ir pridūrė: „Melania ruošiasi įtemptiems keliems mėnesiams. Artėjant vidurio kadencijos rinkimams, besibaigiant Roberto Muellerio tyrimui, o demokratams vis garsiau kalbant apie apkaltą prezidentui, ji labai nerimauja, kad susirūpinęs Donaldas gali pradėti rimtai blaškytis. Kai tik D. Trumpas pasijaučia įspraustas į kampą, jis puola“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)