„Maniau, kad mirsiu. Buvau paauglė. Tai – sunkiausias dalykas, kurį man teko patirti“, - pasakodama apie siaubingą sprendimą nutraukti nėštumą tikino N. Minaj.

„Tai persekioja mane visą gyvenimą. Nemaniau, kad turiu pasirinkimą. Nebuvau tam pasiruošusi. Neturėjau nieko, ką būčiau galėjusi pasiūlyti vaikui“, - pasakojo ji.

Kaip rašo „The Daily Mail“, N. Minaj 2008 m. išleistoje autobiografinėje knygoje užsiminė apie praeities paslaptį, pavadindama save „mamyte“. Šis klausimas ir vėl imtas aptarinėti šį mėnesį, kai N. Minaj atskleidė pažeidžiamą savo asmenybės pusę naujojoje dainoje „All Things Go“.

Naujoje dainoje N. Minaj mini vaiką, kuriam dabar būtų 16 metų – kaip ir jos mylimam jaunėliui broliui Micaiah, „Mano ir Aarono vaikui būtų 16. Kartais man atrodo, kad Micaiah yra jie abu. Lyg jis būtų mažas Micaiah globojantis angelas.“

Nors nėra žinoma, kas yra dainoje minimas Aaronas, manoma, kad N. Minaj paauglystėje pastojo nuo vyresnio vyro, kurį sutiko mokydamasi menų mokykloje Niujorke. Tai šokiruojantis ir atviras N. Minaj prisipažinimas. Dainininkė visada buvo linkusi neatskleisti savo asmeninio gyvenimo detalių.

N. Minaj tikina norinti, kad gerbėjai žinotų daugiau apie jos praeitį, kurią ji atskleidžia neseniai pristatytame jau trečiuoju tapusiame muzikiniame albume „The Pinkprint“.

Vienas iš mano tikslų – suteikti galimybę žmonėms žvilgtelti į mano asmeninį gyvenimą, nes iki šiol tai saugojau paslaptyje“, - patikino N. Minaj.

„Esu didelį užpakalį turinti moteris. Palaikau merginas, kurios nori šokti ir būti seksualios, tačiau tuo pačiu yra ir stiprios asmenybės“, - patikino ji.

„Jei turite didelį užpakalį, pakratykite jį. Kam rūpi? Tai nereiškia, kad negalite baigti koledžo“, - įsitikinusi N. Minaj.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)