Vis dėlto yra ir gilesnė priežastis, kodėl B. Eilish yra linkusi rinktis, švelniai tariant, laisvokus apdarus, rašoma portale pagesix.com.

„Niekada nenorėjau, kad pasaulis apie mane žinotų viską. Štai kodėl dėviu didelius, maišo tipo drabužius. Niekas tada negali turėti jokios nuomonės, nes nematė, kas po jais, – sakė B. Eilish. – Niekas negali pasakyti, kad ji liekna, ji stora, neliekna, nestora, jos pasturgalis plokščias. Niekas negali pasakyti nieko panašaus, kadangi niekas nieko nežino.“

B. Eilish stiliumi besirūpinanti Samantha Burkhart yra užsiminusi, kad dainininkė – tikra padauža: ji griežtai atsisako autis aukštakulnius ar net batus su platforma.

Labai panašu, kad greitu laiku B. Eilish požiūris į stilių nepasikeis. Tačiau jos stilius keičia mados pasaulį - ryškiomis neoninėmis spalvomis dažytos šukuosenos šiuo metu madingiausios ir ant podiumų.

Šiemet atlikėja, kurios tikrasis vardas Billie Eilish Pirate Baird O'Connell, nustebino muzikos pasaulį susišlavusi visus svarbiausius apdovanojimus. „Grammy“ ceremonijoje ji pelnė net penkias statulėles pagrindinėse kategorijose. Amerikos muzikos apdovanojimuose jai teko 2 statulėlės, MTV Europos muzikos apdovanojimuose – taip pat dvi. Negana to, ji per savo neilgą karjerą jau pagerino net du Gineso rekordus. Vienas jų – Billie tapo jauniausia atlikėja, laimėjusi „Grammy“ už geriausią metų albumą. Jai tuomet buvo 18 metų ir 39 dienos. Kitas rekordas jai teko už tai, jog paauglė yra jauniausia moteriškos lyties atstovė, kurios albumas pateko į pirmąją Jungtinės karalystės topų vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)