Viena moters krūtis sveria apie 7 kilogramus, abi - 14. Kad būtų lengviau įsivaizduoti, maždaug tiek sveria dvejų metų vaikas. Bet panašu, kad jai tai nekelia didelių problemų. Kristy ne tik demonstruoja savo gigantišką krūtinę ir didžiuojasi ja, bet ir panaudoja ją praktiškai. Tarp savo krūtų moteris nešiojasi įvairius daiktus: raktus, mobilųjį telefoną, lūpų dažus ar kvepalus.

Tiesa, ne visuomet tokios gigantiškos krūtys jai kėlė džiaugsmą. Jos krūtinė ėmė ryškėti tuomet, kai jai tebuvo aštuoneri. Būdama paauglė ji stengėsi visais įmanomais būdais užmaskuoti moteriškus apvalumus. Kristy juos bandydavo suspausti nešiodama dvi liemenėles ar kelis marškinėlius, kad tik jos mažiau išryškėtų.

Beje, kasdienis Kristy gyvenimas dėl krūtinės irgi nėra įprastas. Kartais, gaminant maistą, jos krūtys įsprūsta į puodą, ką nors valant, brūkšteli ne ten, kut reikia. Bet akivaizdu, tai jai kelia ne problemas ar rūpesčius, o šypseną.

36-erių Kristy vis dar vieniša ir ieško vaikino, kuris mylėtų ne tik ją, bet ir jos puoselėjamas krūtis. Beje, būsimas vaikinas turėtų neprieštarauti ir jos specialybei. Kristy - masažuoja vyrus savo krūtimis.