Kaip rašo „Page Six“, ginčas kilo virtuvėje ir iš pradžių buvo tik žodinis, o netrukus peraugo į muštynes.

Atvykę policininkai rado įsimylėjėlius su žaizdomis – vyrui buvo prakirsta kakta, o moteriai nubrozdintas kaklas ir rankos.

Dėl smurto artimoje aplinkoje jie išgabenti į artimiausią ligoninę, o po to – į policijos komisariatą ir sulaukė kaltinimų smurtavus.

Galiausiai pareigūnai juos paleido ir nurodė nesiartinti vienam prie kito. Tačiau tokia bausmė kelia šypseną – pora gyvena tame pačiame name, rašo portalas TMZ.com.

50-mečio L. Kleino atstovas Davidas Moreno tikina, jog porai priklauso treji apartamentai viename name.

Pagal nurodytas taisykles J. Wildenstein ir L. Kleinas gali atsitiktinai susitikti ir apsilenkti viename koridoriuje, tačiau jiems uždrausta įlipti į vieną liftą.

Tiesa, poros atstovas tikina, jog abu jie sutarę, per kuriuos įėjimus įeis į namą, todėl problemų kilti neturėtų.

Tai jau ne pirmas kartas, kada J. Wildenstein ir L. Kleinas smurtauja vienas prieš kitą.

Šveicarijoje gimusi J. Wildenstein išgarsėjo prieš porą dešimtmečių, kai ėmė po milijardieriaus Aleco Wildensteino vyro mirties milijonus leisti plastinėms operacijoms.

Spauda taip pat aprašė, jog kartą ji paklojo 60 tūkst. dolerių už telefono sąskaitą bei 547 tūkstančius už maistą ir vyną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)