Už rankų laikydamiesi sutuoktiniai apžiūrėjo muziejaus ekspoziciją. Charlene, kuri vilkėjo ilgą margą suknelę su gilia iškirpte, visą laiką šypsojosi. Parodoje eksponuojamos liepos pradžioje vykusių vestuvių nuotraukos bei kai kurie daiktai, pavyzdžiui, jaunosios vestuvinė suknelė. Prie muziejaus Alberą II ir Charlene pasitiko šimtai gyventojų ir turistų.

Iš povestuvinės kelionės grįžusi pora jau išvakarėse paneigė gandus apie santykių krizę. Atitinkami pranešimai yra "nepakeliami", o kai kurių žurnalistų elgesys - "negarbingas", sakė Alberas žiniasklaidos atstovams.

Prancūzijos žurnalas "L'Express" likus kelioms dienoms iki poros vestuvių rašė, kad Charlene norėjo skubiai išvykti į gimtąją Pietų Afriką, kai sužinojo "detalių" apie savo sužadėtinio asmeninį gyvenimą. Ją esą tik didelių pastangų dėka pavyko įtikinti persigalvoti. Spėlionių dėl krizės sukėlė ir tai, kad Alberas II ir Charlene per povestuvinę kelionę PAR nakvojo dviejuose skirtinguose viešbučiuose. Kunigaikštis tai pagrindė "praktinėmis priežastimis" jis anksti ryte turėjo dalyvauti Tarptautinio olimpinio komiteto posėdyje Durbane.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją