25 metų Kate Upton trečiadienį kritikuodama 65 metų Paulą Marciano konkretaus atvejo nenurodė.

Manekenė, anksčiau buvusi „Guess" veidu, tapo dar viena žvaigžde, prisidėjusia prie pasaulinės kampanijos #MeToo prieš nederamą seksualinį elgesį, prasidėjusią nuo kaltinimų Holivudo magnatui Harvey Weinsteinui. „Nuvilia, kad itin žinomas moterų prekės ženklas @Guess vis dar suteikia galią Paului Marciano kaip savo kūrybos direktoriui #me too", – socialiniame tinkle „Twitter" parašė Kate Upton.

Ji tai pakartojo socialiniame tinkle „Instagram", kuriame pridūrė: „Jam neturėtų būti leista naudotis savo galia industrijoje seksualiai ir emociškai priekabiaujant prie moterų #metoo." Paulas Marciano „Guess" padėjo įsteigti 1981 metais, o nuo 2015-ųjų yra kompanijos vykdomasis pirmininkas ir kūrybos vadovas. Kate Upton yra ištekėjusi už beisbolo komandos „Houston Astros" žaidėjo Justino Verlanderio ir garsėja nuotraukomis žurnalo „Sports Illustrated" maudymosi kostiumėlių numeriuose. Ji taip pat yra ir vaidinusi kine. „Guess" veidu ji tapo 2011 metais. Tarp kitų šioje pozicijoje buvusių modelių yra Claudia Schiffer, Cindy Crawford ir Gigi Hadid. Šiuo metu šį prekės ženklą reklamuoja Jennifer Lopez.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)