„Stengiuosi be reikalo nenaudoti kosmetikos, todėl nekantriai laukiau antakių transplantacijos operacijos“, – ant nuotraukos, padarytos po procedūros, parašė ji ir įvardijo du gydytojus: Jasoną Diamondą ir Jasoną Champagne’ą.

Kitas kadras yra truputį atviresnis, o operacijos rezultatus moteris pavadino „fantastiškais“.

„Jie taip puikiai atrodo, – sakė ji, rodydama į naujuosius antakius. – Plastikos chirurgai nuostabiai išlygino plaukelius. Fantastika!“


Šeštadienio vakarą pasidalijusi dar vienu video įrašu, atlikėjo Johno Legendo žmona niekaip negalėjo atsidžiaugti naująja išvaizda.

„Šiek tiek tamsoki nuo pieštuko, bet labai gera vėl turėti antakius, – nurodė ji ir įspėjo merginas. – Nekartokite mano klaidos – per daug neišsipešiokite antakių!“

Chrissy Teigen

Savo instagramo paskyroje dr. J. Diamondas parašė, kad „turėjo itin daug klienčių“, įskaitant „ištisas kartas“, pernelyg išsipešiojusių antakius arba kenčiančių dėl jų retėjimo.

„Antakiai yra be galo svarbi veido estetikos dalis, – tvirtino jis. – Jie pabrėžia akis ir gali jas papildyti arba priversti kiekvieną rytą gaišti brangų laiką juos ryškinant.“

Tai ne pirmas kartas šiais metais, kai C. Teigen nusprendė pagražinti savo išvaizdą. Rugpjūčio mėnesį garsenybė pasitrumpino plaukus ir paaiškino, kad naująją šukuoseną įkvėpė Kourtney Kardashian stilius.

„Nes @kourtneykardash atrodė taip žavingai“, – po vaizdo įrašu, kuriame žaidžia su trumpesniais plaukais, parašė ji.

Chrissy Teigen
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)