Anot Lietuvoje antrą kartą viešinčio dainininko, naujausią albumą „Born Villain“ („Gimęs niekšu“, - angl.) parašyti įkvėpė būtent tai, ką jiedu su Twigy per tuos visus metus išgyveno.

„Dauguma dalykų buvo iš tiesų beprotiški, - neslepia amerikietis. - Mums su Twigy kartu daug teko išgyventi. Tačiau galiausiai supratome, kad mus sieja daug bendrų dalykų. Mus sieja bendros ambicijos ir noras kurti gerą muziką. Darbas neturi būti tavo problemų sprendimo priežastis. Tiesiog turi būti laimingas dėl to, ką darai.“

M. Mansonas pasakojo, kad iki naujausio albumo įrašų jis jautęsis taip, lyg kasdien valgytų skaniausią maistą, tačiau po to vis tiek norėtų vemti. „Supratau, kad aš nesimėgavau tuo, ką dariau. Jau seniai turėjau rašyti dainas apie tai, ką jaučiu“, - sako atlikėjas, koncertiniame ture „Hey, Cruel World... Tour“ gerbėjus supažindinantis su nauju muzikiniu stiliumi, kurį pats įvardina kaip „savižudišką“ death metal skambesį.

Išskirtiniais pasirodymais gerbėjus šokiruoti mėgstantis M. Mansonas neslepia, kad jei žmogaus gyvenimas eina tiesia linija, jis tampa nuobodus. „Eiti spausti vaikams rankų ar sėdėti kokioje mieloje kavinėje bei gerti arbatą – ne man, - sako jis. - Man patinka daryti tai, ko kitiems negalima. Toks jau aš esu. Nors dėl to tenka kentėti mano šeimai. Tačiau mano moralinis moto yra: „Esu už įstatymo ribų“.

Ekscentriškasis rokeris pasakojo, kad norint eiti pirmyn, pirmiausia reikėjo pripažinti, kad nesi tas žmogus, kokiu norėjai būti. „Dabar esame tie žmonės, kokiais ir turėjome būti. Ir Dievas pasako mums, ką turime daryti. Jei juo, žinoma, tiki. Aš tikiu. Gamta ir tuo, kad visi turi savo tikslą“, - dėsto dainininkas.

Daug diskusijų dvasininkijos tarpe sukėlusio amerikiečio koncertas, kuris vyks šį antradienį Kauno „Žalgirio“ arenoje, buvo svarstomas netgi Seime. Šalies valdžios atstovai M. Mansono koncerte svarstė įvesti amžiaus apribojimą N-14. Tačiau paklaustas, ką apie tai mano, skandalingasis atlikėjas pakartojo tą patį atsakymą, kad jo muzika yra meno kūrinys. Ir kiekvienas jį priima savaip.

„Apribojimai, kam eiti į mano koncertą, turėtų priklausyti nuo tėvų, ne nuo valdžios ir ne nuo manęs“, - įsitikinęs M. Mansonas. O jei prieš pasirodymą į užkulisius būtų pakviesti Egzorcistų asociacijos atstovai, galbūt atlikėjas sutiktų jiems surengti „Meet & Greet“ susitikimą? - provokavo žiniasklaida amerikietį.

„Baigiau krikščionišką mokyklą, todėl esu pakankamai prisibendravęs su kunigais. Tačiau nematau nieko blogo, jei mes paspaustume vieni kitiems rankas. Tik nemanau, kad jie ateitų į roko koncertą. Nors aš taip pat klausau ne visokią muziką, todėl nepriimčiau to labai asmeniškai. Kita vertus, mieliau pabendraučiau su gražia jauna mergina, nei su kokiu egzorcistu“, - sakė M. Mansonas.

Prakalbus apie moteris, DELFI paklaustas, kas ta žavinga raudonplaukė dama, drauge iš Serbijos su juo atskridusi sekmadienio naktį į Vilnių, M.Mansonas tik pasukiojo galvą į šalis. Asmeninių gyvenimo detalių komentuoti nenorėjusio amerikiečio atstovai dar prieš spaudos konferenciją perspėjo žurnalistus užduoti tik su koncertiniu turu susijusius klausimus.

Prieš atvykdamas į Lietuvą, M.Mansonas prisipažino norintis aplankyti sostinės senamiestį bei kitas lankytinas vietas. Tačiau kol kas koncerto išvakarėse atlikėjas prisipažino į miestą kol kas nebuvo išėjęs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)