Susitarime nekalbama apie jokias kitas papildomas pinigines išmokas D. Rowe, „išskyrus sutuoktinės išlaikymo tęstinumą”. Pasak advokatų, M. Jacksonas po skyrybų su D. Rowe pats sutiko mokėti jai šiuos pinigus.

D. Rowe galės matytis su savo vaikais, o susitikimų „laikas, dažnumas ir pobūdis bus nustatytas, atsižvelgiant į vaikų interesų, dėl kurių nuspręs bendrai pasirinktas ir bendrai apmokamas vaikų psichologas”, rašoma pranešime.

D.Rowe niekada nėra viešai pareiškusi, kad kovos su 79 metų dainininko motina K. Jackson dėl savo 11 metų sūnaus ir 12 metų dukters globos. Dėl moterų advokatų derybų teismo posėdis dėl vaikų globos buvo kelis kartus šį mėnesį atidėtas. M. Jacksono jauniausią 7 m. vaiką pagimdė surogatinė motina, kurios vardas kol kas neskelbiamas.

Netrukus po to, kai birželio mėn. mirė M. Jacksonas, K. Jackson buvo leista laikinai globoti jo vaikus.

Moterų susitarimui dar turi pritarti teisėjas. Teismo posėdis dėl vaikų globos, kuriam vadovaus Los Andželo apygardos aukštesniojo teismo teisėjas Mitchellas Beckloffas, įvyks pirmadienį Taip pat pirmadienį teisėjas turės nuspręsti, kas valdys M. Jacksono turtą. K. Jackson prašo teismo suteikti jai didesnes teises valdyti dainininko turtą.

Jacksonų šeimos advokatas Londellas McMillanas teigia, kad šeima yra patenkinta, kad globos klausimas buvo „išspręstas ir šalys bei jų atstovai išsprendė jį jautriu, apgalvotu ir pagarbiu būdu”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją