Iš Rusijos kilęs gražuolis medikas „Wonderwall“ sakė: „Susitikinėju su Pia. Mūsų santykiai neseniai užsimezgė, tačiau man labai įdomu, kur visa tai gali nuvesti!“.

Gandai apie poros santykius pradėjo sklandyti praeitą mėnesį, kai žurnalo „People“ seksualiausiu pasaulio gydytoju pripažintas M. Varšavskis socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kuriai pozuoja su pačia Pia Alonzo Wurtzbach.

Prie nuotraukos buvo parašyta: „Ji teigia norėjusi tapti gydytoja, tačiau vieną dieną supratusi, kad mirtinai bijo kraujo, persigalvojo ir nusprendė laimėti konkursą „Mis Visata“.

Vos prieš savaitę P. A. Wurtzbach, atsakinėdama į gerbėjų klausimus, pareiškė, kad gražuolės titulas ir toliau išlieka vienintelis jos prioritetas: „Ne, mano gyvenime to vienintelio ypatingo žmogaus nėra. Mano prioritetas – karjera“.

Neilgai trukus savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“ ji paviešino nuotrauką su žaviuoju gydytoju po bokso treniruotės ir prirašė: „Zombiai po kovos bokso ringe @RealDoctorMike“.

Nors poros santykiai dar labai naujas dalykas, jau galima pasvajoti, kaip atrodytų tokių dviejų gražių žmonių bendros atžalos.

P. A. Wurtzbach „Mis Visatos“ konkursą laimėjo praeitą gruodį. Renginys neapsiėjo be incidentų. Per klaidą konkurso vedėjas Steve'as Harvey paskelbė ne tą vardą ir karūną atidavė Mis Kolumbijai Ariadnai Guttierrez, o ne gražuolei iš Filipinų, kuri buvo tikroji nugalėtoja.

M. Varšavskis internete išgarsėjo dėl savo paskyros socialiniame tinkle „doctor.mike“, kur daugybė jo ir mylimo haskių veislės šuns nuotraukų. Rezidento paskyrą šiuo metu seka 1,6 mln. žmonių, jis neseniai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Abrams Artists Agency“. Pats vaikinas save apibūdina kaip „gyvenimo tyrinėtoją“. Jau antrus metus jis dirba vienoje Niujorko ligoninėje.

Gavęs žurnalo „People“ įvertinimą, gražuolis medikas pareiškė: „Dabar mane visur atpažįsta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)