1. Ji yra „kūdikis iš mėgintuvėlio“

Taip ji juokais vadina pati save. R. Strauss savo interneto svetainėje pasakoja, kad tėvai bandė jos susilaukti net penkerius metus (tam išleido didžiąją savo santaupų). „Po ilgų penkerių metų iš mėgintuvėlio iššokau aš. Praėjus metams po mano gimimo, kaip sako mama, „dangus atsiuntė“ mano brolį“, – rašo mergina.

Pastaraisiais mėnesiais apvaisinimas mėgintuvėlyje tampa vis populiaresnis. Balandžio mėnesį Pagalbinių reprodukcinių technologijų organizacija išplatino pranešimą, kuriame tvirtinama, kad 2012 metais vien JAV tokios procedūros buvo atliktos daugiau kaip 165 tūkstančiams moterų, dėl to pasaulį išvydo per 61 tūkstantį kūdikių, o tai sudaro 1,5 procento visų gimimų.

2. Ji yra modelis ir medicinos studentė

Gydytojo ir medicinos seselės dukra R. Strauss pastaruosius kelerius metus užsiėmė profesionalia modelio karjera, taip pat šiuo metu yra Mangaungo universiteto ketvirto kurso medicinos studentė. Dėl dalyvavimo konkurse „Mis Pasaulis“ mergina sustabdė savo studijas. Iš anksto įrašytame interviu, kuris buvo rodomas konkurso finalo metu, R. Strauss teigė, kad vaikystėje svajojo studijuoti mediciną, tapti „Mis Pietų Afrika“ ir „Mis Pasaulis“.

„Mano mieste visi mane vadino mažąja daktarė Strauss, – sakė gražuolė. – Kadangi visada buvau maža garbanota mergaitė, ligoninėje lakstanti aplink savo tėtį“.

„Esu kūdikis iš mėgintuvėlio ir manau, kad mano potraukis medicinai gimė kartu su manimi, – sakė mergina kitame vaizdo įraše. – Būdama ketvirto kurso medicinos studente aš jau žinau, kad duodamas sukelti grandininę reakciją“.

3. Ji yra dvikalbė

Kaip ir dauguma Pietų Afrikos gyventojų, R. Strauss puikiai kalba anglų ir afrikanų kalba. Kiek ankščiau šiais metais „Jacaranda FM“ ji davė interviu šiomis dviem kalbomis.
Rolene Strauss

4. Ji yra širdžių ėdikė

Turbūt tai jau supratote. Šiais metais interviu „South African TV Authority“ R. Strauss buvo paklauta, kiek vaikinų ji paliko. „Sakyčiau, kad tris“, – sakė tuo metu 21 metų mergina.

Tada jos pasiteiravo, ar dabar turi vaikiną, o gal yra vieniša. „Viešų santykių tikrai neturiu, – toliau kalbėjo R. Strauss. Žinote, žmonės į mane, kaip į „Mis Pietų Afrika“, žiūri kaip į nepriklausomą ir stiprią moterį. Tokį įspūdį ir noriu sudaryti žmonėms, ir manau, kad dėl įtempto grafiko sudėtinga palaikyti santykius“.

5. Jeigu pakviesite ją pietų, venkite veganiškų restoranų

„Mano mamos jaučio uodega su stampmielies (kukurųzų patiekalas, red.) yra mano mėgstamiausias naminis patiekalas, – sakė R. Strauss „Oprah Magazine South Africa“. – Mes turime seną anglimi kūrenamą viryklę, kurią naudojame žiemą, ir jokia jaučio uodega negali būti skanesnė už tą, kurią ant tos viryklės paruošia mano mama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)