R. Philbinas iškeliavo liepos 24 d. Žinią apie garsaus vyro mirtį patvirtino jo šeima, skelbia people.com.

„Mums labai liūdna pranešti, kad mūsų mylimas Regisas Philbinas mirė pradėjusią naktį dėl natūralių priežasčių, mėnesį prieš savo 89-ąjį gimtadienį“, – skelbiama pranešime.

Regisas Philbinas

„Jo šeima ir draugai bus amžinai dėkingi už laiką, kurį galėjo praleisti kartu su juo – dėl jo šilumos, jo legendinio humoro jausmo ir jo išskirtinio gebėjimo padaryti taip, kad kiekvieną dieną nutiktų kažkas tokio, apie ką būtų galima pakalbėti.

„Dėkojame jo gerbėjams ir juo besižavėjusiems už neįtikėtiną paramą per visus 60 jo karjeros metų. Prašome privatumo, išgyvenant šią netektį“, – priduriama žinutėje.

R. Philbinas savo karjerą televizijoje pradėjo nuo 1960-ųjų, vedė populiarus šou, rytines laidas, bene žinomiausias jo darbas – laidoje „Kas nori tapti milijonieriumi?“.

Televizijos laidų vedėjas gimė 1931-aisiais, augo Niujorke ir buvo įgijęs sociologijos laipsnį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)