Prieš kelerius metus buvo žinoma, kad moteris dar aktyviai dirbo astrologe, turėjo savo interneto puslapį. Na, o anksčiau ji buvo šokėja, taip pat prisidėjo ir prie moterų imtynių reklamos.

Moteris susilaukė trijų atžalų – aktoriaus S. Stallones, dainininko Franko Stallones ir dabar jau mirusios aktorės Toni D'Alto.

Ji buvo pirmoji moteris, kuri turėjo savo kasdienę sporto laidą per televiziją, vėliau atidarė pirmą tik moterims skirtą sporto klubą. Tuo pat metu ji uždarbiavo ir dainuodama naktiniame klube bei vaidindama cirke. Be to, ji buvo puiki ir labai moterų mėgiama kirpėja.

Kai jos sūnus Sylvesteris Stallone ėmė garsėti kaip aktorius, moteris slėpė, jog jis jos sūnus ir ilgą laiką gyveno neviešą gyvenimą. Tačiau vėliau moteris ėmė mėgautis aplinkinių dėmesiu ir buvo pastebėta dėl savo išskirtinės išvaizdos.

Tuomet buvo pakviesta į realybės šou „Celebrity Big Brother 3“. Garsenybė save vadino kuoktelėjusia močiute, panašius epitetus jai klijuodavo ir žurnalistai bei gerbėjai.

J. Stallone dažnai buvo kritikuojama dėl besaikių plastinių operacijų, kurioms vis pasirinkdavo eilinius chirurgus, ne itin gerai išmanančius savo darbą.

Jackie Stallone

Jai gyvenime padėdavo ir geras humoro jausmas, mat vos pažvelgusi į veidrodį senolė save vadindavo „burunduku su pilna burna riešutų“.

Ji ne kartą atvirai yra pasakojusi, kad sprendimas kreiptis į plastikos chirurgus buvo didžiausia jos gyvenimo klaida.

S. Stallones mama paskutiniu metu daugiausiai dėmesio skirdavo sveikatai – prieš maždaug ketverius metus ją buvo ištikęs širdies smūgis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)