Ji sakė pramogų pasaulio naujienų portalui TMZ, kad velionis vyras sirgo Alzheimerio liga.

Gangsterių ir kino „blogiukų“ vaidmenimis pagarsėjęs Robertas Loggia taip pat pasirodė filmuose „Dičkis“, „Karininkas ir džentelmenas“, „Pricių šeimos garbę“ ir televizijos seriale apie mafijos šeimos gyvenimą „Sopranai“, kur suvaidino gangsterį Fičą La Maną.

1989 metais jis taip pat buvo nominuotas „Emmy“ apdovanojimui už Federalinio tyrimų biuro agento Niko Mankuzo vaidmenį televizijos seriale „Mankuzas, FTB“, o 2000 metais – už epizodinį vaidmenį daugiaserijinėje televizijos komedijoje „Malkolmas vidurinysis“.

Niujorke imigrantų iš Sicilijos šeimoje gimęs R.Loggia studijavo žurnalistiką Misūrio universitete ir tarnavo JAV armijoje, prieš pradėdamas aktoriaus karjerą. Pirmąjį vaidmenį jis sukūrė 1956 metų filme „Patinku kažkam viršuje“, kuriame Holivudo žvaigždė Paulas Newmanas vaidino boksininką Rokį Gracianą.

R.Loggia taip pat režisavo kai kurias serijas televizijos serialuose „Hart to Hart“, „Magnum, P.I.“ ir „Kvinsis“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)