K. Gordejevos teigimu, J. Brik anapilin iškeliavo vasario 10-ąją, skelbia starhit.ru.

„Vasario 10 d. mirė Jevgenija Brik. Ženia. Viena gražiausių ir linksmiausių aktorių, tikėjusių gyvenimu. Tiesiog nežemiško grožio ir plieninio charakterio moteris. Ženia nenorėjo, kad kiti sužinotų apie jos ligą. Manau, jai būtų buvę nesmagu, jeigu žmonės būtų pradėję aptarinėti smulkmenas. Ženia paliko dukrą Zoją, kurią be galo mylėjo, vyrą Valerijų Todorovskį, mamą ir seserį. Jiems – gili užuojauta. Linkiu ir stiprybės, nes dabar reikės išmokti gyventi be Ženios. Ilsėkis ramybėje“, – feisbuke parašė žurnalistė.

Internautai negali patikėti siaubinga žinia ir reiškia užuojautą J. Brik artimiesiems.

„Dieve mano, kaip gaila! Stiprybės artimiesiems ir lengvo kelio Ženiai...“; „Dieve, už ką! Tokia jauna ir graži aktorė...“; „Stiprybės Jevgenijos artimiesiems iškęsti siaubingą skausmą. Nesuprantu, kodėl taip nutiko?!“; „Nejaugi tai tiesa?! Pasakykite, kad melas!“; Kaip keista, užvakar įsijungiau „Atšilimą“, užsinorėjau dar kartą pažiūrėti, ir ji vaidino trumpame epizode, bet tiesiog spindėjo, labai gražiai atrodė. Kaip, beje, visur ir visada.“; „Viešpatie! Neįmanoma susitaikyti su tokia netektimi... Kokia nežmoniška neteisybė! Ilsėkis ramybėje!“, – komentuoja gerbėjai.

J. Brik nebuvo linkusi atvirauti apie sveikatos problemas ir savo asmeniniame tinklaraštyje pasakojo tik apie šviesias gyvenimo akimirkas.


„Štai ir atšvenčiau savo keturiasdešimtmetį. Jubiliejų pažymėjau gražiausiuose Venecijos kanaluose. Nuostabiąją kelionę įamžino mano talentingoji sesuo. Ji taip puikiai fotografuoja labai įmantriu fotoaparatu, kad sunku atrinkti geriausius kadrus, todėl skelbiu praktiškai visus iš eilės. O aš, mielieji mano bičiuliai, nepadoriai vėluodama, kas visai atleistina žmogui, įžengusiam į penktąją dešimtį, noriu padėkoti visiems, kurie mane prisiminė, parašė, paskambino ar bent pagalvojo. Aš nepaprastai vertinu tokį elgesį, skaitau, žiūriu ir klausau jūsų palinkėjimų ir džiaugiuosi sulaukusi dar vieno gimtadienio. Dėkoju iš visos širdies. Tegul išsipildo visi linkėjimai“, – praėjusių metų rugsėjo mėnesį samprotavo ji.

Kiek vėliau pranešta, kad aktorė mirė po sunkios kovos su onkologine liga. Dėl suprastėjusios sveikatos žinoma moteris buvo išvykusi gydytis ir į Los Andželą, kur jai buvo pritaikyta terapija.

Aktorė per savo karjerą filmuose sukūrė netoli 50 skirtingų vaidmenų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)