Apie Marge mirtį pranešė jos sūnus Greggas Champion. Mirties priežastis nenurodoma, praneša deadline.com.

M. Champion tėtis Holivude dirbo choreografu. Moteris jau rengdavo pasirodymus, kai ją pastebėjo „Disney“ komanda ir 1937 metais pasiūlė prisijungti prie filmuko „Snieguolė ir 7 nykštukai“ kūrybinės komandos ir pritaikyti judesius personažei Snieguolei.

Tiesa, tai nebuvo jos vienintelis darbas „Disney“ – judesius personažams ji kūrė ir tokiuose animaciniuose filmuose, kaip „Pinokis“ ar „Fantazija“.

Tačiau, nors Marge prisidėjo prie filmų, kuriuos matė milijonai, vis tik žinoma ji tapo tik 1940-ųjų pabaigoje, kai kartu su antruoju sutuoktiniu Goweriu tapo šokių projekto, transliuoto per televiziją, nugalėtojais.

Vėliau M. Champion ir toliau kartais pasirodydavo televizijoje, tačiau įprastai dirbdavo filmų ir TV projektų choreografe.

Nors ir išsiskyrė su antruoju vyru Goweriu, jie liko artimi bičiuliai iki pat jo mirties. Vėliau moteris ištekėjo už režisieriaus Boriso Sagalo, jis mirė 1981-iais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)