„O. Newton-John ramiai iškeliavo anapilin šį rytą savo rančoje Pietų Kalifornijoje, apsupta šeimos narių ir draugų. Prašome gerbti jos artimųjų privatumą šiuo sunkiu metu“, – pirmadienį, rugpjūčio 8 d., socialiniuose tinkluose parašė aktorės vyras Johnas Easterlingas, skelbia people.com.

„Daugiau nei 30 metų Olivia buvo triumfo ir vilties simbolis, taip pat kovojo su krūties vėžiu. Jos įkvėpimas nepasiduoti ir stengtis pasveikti bei revoliucinė patirtis naudojant vaistažoles išliks fondo „Olivia Newton-John Foundation“ veikloje, toliau ieškant augalinės kilmės vaistų nuo vėžio. Vietoje gėlių šeima prašo paaukoti fondui @onjfoundation ir taip pagerbti jos atminimą“, – pridūrė jis.

2017 m. gegužės mėnesį O. Newton-John pranešė, kad jai buvo diagnozuotas krūties vėžys (metastazės kryžkaulyje). Jos atstovai sakė, kad, pasitarus su Australijoje, Melburne, esančio Olivia Newton-John vėžio tyrimų ir sveikatingumo centro specialistų komanda, moteriai bus atliekama fotonų radiacijos terapija ir natūralios sveikatingumo procedūros.

„Esame įsitikinę, kad jai pavyks sėkmingai įveikti ligą ir pasidalyti savo sėkmės istorija, – tada sakė jos sutuoktinis. – Ir mes ne šiaip stengiamės į situaciją žvelgti pozityviai, mes neabejojame, kad nusišypsos sėkmė.“

Garsenybė save vadino „klestinčia vėžininke“ ir tvirtino gyvenanti visavertį gyvenimą nepaisant diagnozės.

2018 m. rugpjūčio mėnesį, kai Beverli Hilse buvo pažymėtas filmo „Briliantinas“ 40-imtmetis, ji atrodė švytinti, bet pastebimai lieknesnė. Renginio metu O. Newton-John ir Johnas Travolta netgi pademonstravo keletą šokių judesių fotografams.

2020 m. sausio mėnesį aktorė pareiškė reporteriams, kad neleidžia vėžiui lėtinti jos gyvenimo tempo: „Mano nuomone, aš laimiu kovą su juo. Tiesą sakant, per daug apie jį negalvoju. Neigimas – išties nuostabus dalykas. Be to, mano sveikatos būklė gerėja, aš puikiai jaučiuosi!“

Ji puikiai jautėsi ir praėjusių metų vasario mėnesį, kai ruošėsi dukters Chloe Lattanzi vestuvėms. „Man labai pasisekė, kad galėsiu dalyvauti šioje šventėje, – džiaugėsi O. Newton-John. – Nemaniau, kad tiek ilgai gyvensiu! Jaučiuosi palaiminta.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją