Kaip praneša tinklalapis TMZ, aktorės mirties priežastis kol kas nėra aiški. 

P. Dempsey ir A. Peterson

Apie filmą

Ronaldas (aktorius Patrick Dempsey ) – moksliukas, iš kurio šaiposi visa mokykla. Pašaipūnams linksminantis vakarėliuose, Ronaldas su keliais nevykėliais kortuoja ar dalyvauja šaškių varžybose. Jam patinka gražuolė Sindė. Neįtikėtina, tačiau jam pasitaiko proga merginai pagelbėti. Jai žūtbūt reikia tūkstančio dolerių, o Ronaldas kaip tik tiek turi susitaupęs.

Aišku, paslauga už paslaugą. Sindė (aktorė Amanda Peterson) gauna pinigus ir ištisą mėnesį vaidina Ronaldo merginą. Visą mokyklą ištinka šokas. Niekas negali suprasti, kodėl gražuolė į moksliuką iškeitė garsų sportininką ir regbio komandos kapitoną. O netrukus visi pastebi, kad Ronaldas iš tikrųjų šaunus vaikinas. Belieka tik laukti, kas atsitiks, kai išaiškės, kad moksliukas gražuolės Sindės meilę nusipirko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją