Apie aktoriaus mirtį pirmoji pranešė tinklaraštininkė Alesia Kazanceva.

„Ką tik sužinojau, kad vakar išėjo Igoris Savočkinas. Vienas iš tų, kurie man buvo geri tais laikais, kai aš pradėjau“, – rašė ji.

58 metų Igoris Savočkinas šią savaitę buvo paguldytas į ligoninę dėl ūmaus nugaros skausmo. Šiandien žiniasklaida pranešė, kad jis mirė. Kiek vėliau vienas šaltinis nurodė, kad artisto mirties priežastimi tapo problemos su kepenimis – įvyko kepenų dekompresija. Be to, kaip paaiškėjo, I. Savočkinas kovojo su onkologine liga.

Žiūrovams I. Savočkinas pažįstamas iš vaidmenų filmuose „Admiral“ („Admirolas“), „Leviafan“ („Leviatanas“), „Žest“ („Žiaurumas“) ir daugelio kitų.

Aktorius vaidino ir žinomo lietuvių režisieriaus Audriaus Juzėno daug dėmesio sulaukusiame filme „Ekskursantė“. 2014-aisiais aktorius buvo nominuotas „Sidabrinei gervei“ už antraplanio aktoriaus vaidmenį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)