Sabine, kuri neretai būdavo vadinama „Niurburgringo lenktynių trasos karaliene“, mirė po ilgos kovos su vėžiu, rašo „Sky News“.

Pranešime apie garsios moters mirtį skelbiama, kad „Niurburgringas neteko savo populiariausios lenktynininkės“.

„Sabine mirė gerokai per anksti dėl užsitęsusios ligos. Mes jos pasiilgsime ir pasiilgsime jos natūralaus džiaugsmo. Ilsėkis ramybėje, Sabine“, – rašoma skelbime.

S. Schmitz mirė kovo 17 d.

Eterio žvaigždės netektis paveikė jos kolegas. Buvęs „Top Gear“ vedėjas Jeremy Clarksonas, kuris ne vieną laidą pravedė drauge su Sabine, neslėpė, kad tokia žinia jį paveikė.

„Tragiškos žinios apie Sabine. Ji buvo toks saulėtas ir pilnas gyvybės žmogus“, – teigė jis.

J. Clarksonas „Top Gear“ buvo priverstas palikti po to, kai įsivėlė į konfliktą su vienu iš laidos prodiuserių. Vėliau su laida atsisveikino kiti du jo kolegos.

S. Schmitz tapo pirmąją laidos vedėja moterimi per 15 metų. Pastarąjį kartą laidą 2001 m. vedė Vicki Butler-Henderson.

Žinia apie tai, kad S. Schmitz kovoja su onkologine liga buvo pasirodžiusi dar 2017 m. Tuo metu automobilių sporto atstovė susilaikė nuo lenktynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)