Eidamas 73-iuosius metus po ligos mirė britų roko grupės „Yes“ būgnininkas Alanas White'as. Apie tai muzikanto kolegos paskelbė oficialiame grupės „Twitter“ puslapyje.

„Taip, su giliu liūdesiu pranešame, kad Alanas White'as, mūsų mylimas būgnininkas, su kuriuo mus siejo 50 metų trukusi draugystė, mirė būdamas 72-ejų metų po ligos“, – rašoma pranešime.

A. White'as mirė gegužės 26 dieną savo namuose netoli Sietlo. Grupė „Yes“ jau paskelbė, kad jubiliejinis jų 50-mečio turas JK bus skirtas A. White'o atminimui.

Roko grupė „Yes“, vadinama viena iš meninio roko lyderių, įkurta 1968 metais. Ją sukūrė Johnas Andersonas ir Chrisas Squire'as. Pats A. White'as prie grupės prisijungė 1972 m.

Prieš prisijungdamas prie „Yes“, A. White'as buvo Johno Lennono „Plastic Ono Band“ narys ir grojo aštuoniose „Imagine“ dainose. Jis taip pat prisidėjo prie kito buvusio „The Beatles“ nario George'o Harrisono albumo „All Things Must Pass“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją