Marie Fredriksson gedi jos vyras Mikaelis Bolyos ir du vaikai.

„Mums labai liūdna pranešti, kad mirė viena garsiausių ir mylimiausių mūsų atlikėjų. M. Fredriksson iškeliavo anapilin gruodžio 9 d. ryte nuo anksčiau kamavusių ligų“, – pareiškime nurodė dainininkės šeimos nariai, kuriuos cituoja Švedijos laikraštis „Express“.

Jie pridūrė, kad žmona ir mama bus palaidota privačios ceremonijos metu, kurioje dalyvaus tik artimiausi žmonės.

M. Fredriksson paliko vyrą Mikaelį ir du vaikus: 26-erių metų amžiaus dukrą Inez Josefin bei 23-ejų metų amžiaus sūnų Oscarą.

2002 m. ji nualpo namuose, o ligoninėje moteriai buvo diagnozuotas smegenų auglys.

„Laikas taip greitai bėga. Juk dar visai neseniai dieną naktį mano bute Halmstade klausėmės mėgstamos muzikos ir dalijomės neįgyvendinamomis svajonėmis. Regis, bent kelios visgi išsipildė.

Ačiū tau, Marie. Ačiū už viską. Tu buvai nuostabi muzikantė, puikiai valdei balsą. Ačiū, kad nuspalvinai mano juodai baltas dainas nuostabiausiomis spalvomis. Daugiau nei 40 metų buvai geriausia draugė.

Didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad galėjau su tavimi praleisti tiek daug laiko, pajusti tavo šilumą, dosnumą, talentą ir humoro jausmą. Reiškiu didžiausią užuojautą tavo šeimai. Dabar viskas bus kitaip.

Skelbiama, jog dainininkė mirė gruodžio 9 dienos rytą savo namuose. Manoma, jog mirties priežastis - ilgai atlikėją kankinusi liga.

„Visa mano meilė skiriama tau ir tavo šeimai. Pasaulis nebebus toks, kaip anksčiau“, – teigė antrasis „Roxette“ narys Per'as Gessle'as.

Prieš porą metų švedų popduetas „Roxette“ atšaukė pasaulinį koncertinį turą, skirtą grupės gyvavimo 30 metų sukakčiai. „Gydytojai rekomendavo atlikėjai Marie Fredriksson nebekoncertuoti „gyvai“, – tuomet pranešė turo prodiuserė „Live Nation“.

61 metų M. Fredrikson 2002-aisiais buvo diagnozuotas smegenų auglys, tačiau vėlia skelbta, kad ji pasveiko. Ar sprendimas atšaukti pasaulinį turą susijęs su tuometinės ligos pasekmėmis, nebuvo skelbiama. Atlikėja išplatintame pranešime padėkojo savo „nuostabiems gerbėjams, kurie lydėjo mus ilgoje, nuotykių kupinoje kelionėje“.

Ji kartu su Peru Gesle 1986-aisiais įkūrė popgrupę „Roxette“ ir nuo tada visame pasaulyje pardavė daugiau kaip 75 mln. įrašų. Tarptautinis persilaužimas duetui pavyko sudainavus hitą „The Look“. Dešimtajame dešimtmetyje jis virpino klausytojų širdis dainomis „Sleeping in My Car“, „How Do You Do“ ir „Joyride“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (224)