Atlikėjos gyvybę nusinešė klastinga liga, skelbia „Sky News“. 2020 m. rugpjūčio mėnesį Sarah paskelbė apie jai diagnozuotą pažengusios stadijos krūties vėžį.

„Instagram“ tinkle jos mama Marie rašė: „Su giliu širdies skausmu šiandien dalinuosi žinia, kad mano gražioji dukra Sarah, deja, mirė.

Daugelis iš jūsų žino apie Sarah kovą su vėžiu ir kad ji taip stipriai kovojo nuo diagnozės nustatymo iki paskutinės dienos.“


Atviraudama apie savo sveikatos būklę prieš metus S. Harding dalijosi niūria žinia, kad liga išplito ir į kitas jos kūno dalis.

2021 m. kovo mėnesį ji išleido savo autobiografiją „Išgirsk mane“. Viešai papasakodama apie savo ligą ji vylėsi, kad galės padėti kitiems.

S. Harding išgarsėjo kartu su „Girls Aloud“ grupe 2002 m.

Tais metais su debiutiniu singlu „Sound Of The Underground“ grupė pateko į pirmąją topų vietą ir tapo viena sėkmingiausių popgrupių Didžiosios Britanijos muzikos istorijoje.

Be muzikinės sėkmės, žvaigždė išbandė aktorės profesiją bei darbą televizijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)