Mirties priežastis kol kas nežinoma, bet šeimos nariai pranešė, kad negyvą D. C. Daneshą rado jo bute, Minesotos valstijoje, rugpjūčio 11 d.

„Su didžiuliu liūdesiu pranešame, kad mirė Darius Campbellas Daneshas, – pareiškime nurodė jie. – Rugpjūčio 11 d. jis buvo rastas savo bute, lovoje, be gyvybės ženklų. Tos pačios dienos popietę vietos medicinos ekspertai konstatavo jo mirtį. Vietos policijos departamentas patvirtino, kad neaptikta jokių įtartinų ženklų. Mirties priežastis dar nėra žinoma, tebevyksta tyrimas. Prašome gerbti mūsų privatumą, kol susitaikysime su savo sūnaus ir brolio netektimi.“

Užuojautą pareiškė atlikėjo gerbėjai ir garsenybės, įskaitant Simoną Cowella, kuris buvo vienas iš „Pop Idol“ teisėjų.

Taip pat jautriu prisiminimu ir bendra nuotrauka pasidalino atlikėją pažinojęs verslininkas Danielius Bunkus.

„RIP, mano drauge. Pasaulis prarado vieną talentingiausių operos dainininkų šioje planetoje – nuostabų žmogų, nuostabią asmenybę. Gerokai per anksti. Ta paskutinė daina, kurią mes kartu dainavome vidury nakties Monake... Ilsėkis ramybėje, broli“, – rašė garsus vyras.

Danielius Bunkus ir Darius Campbell Danesh

Škotas išgarsėjo 2002 m. pasirodęs talentų šou „Pop Idol“ (užėmė trečią vietą). Vėliau tais pačiais metais jo daina „Colourblind“ atsidūrė Jungtinės Karalystės (JK) topų viršuje, o albumas „Dive In“ pateko į geriausių albumų dešimtuką.

Sulaukęs šlovės, Darius Campbellas Daneshas vaidino tokiuose „West End“ miuzikluose kaip „Čikaga“ („Chicago“) ir „Vaikinai ir merginos“ („Guys and Dolls“), skelbia BBC.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją