Broliai Bogdanoffai – rusų kilmės prancūzai dvyniai, išgarsėję vesdami laidas ir populiarindami mokslą, skelbia gazeta.ru. Šlovės jie susilaukė XX a. aštuntajame dešimtmetyje, kai Prancūzijos televizijoje vedė įvairias mokslo populiarinimo laidas apie kosmologiją ir mokslinę fantastiką. Visgi didžiausią įtaką jų žinomumui padarė dėl nesėkmingų plastinių operacijų smarkiai pasikeitusi išvaizda.

2016-aisiais internete pasirodė juokais sukurta sąmokslo teorija, kad broliai Bogdanoffai neva yra įtakingiausi pasaulyje, kontroliuoja vyriausybes ir bendrauja su ateiviais. Vėliau broliai tapo memų herojais. Vienas populiariausių – „The Phone Call That Saved Europe“ („Skambutis, išgelbėjęs Europą“). Jame Igoris Bogdanoffas pavaizduotas su telefonu. Įvairiose memo variacijose jis vieninteliu skambučiu išgelbsti pasaulio ekonomiką arba duoda svarbius nurodymus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)