UNLV Vaizduojamųjų menų universiteto, kuriame jis dirbo, išplatintame pareiškime teigiama, kad aktorius „buvo labai visų mylimas, jo visiems labai trūks“.

„Profesorius Gilyardas visiems buvo šviesos ir stiprybės šaltinis. Kai tik kas nors pasiteiraudavo, kaip jis laikosi, atsakydavo esantis palaimintas, kad gali čia būti. Iš tikrųjų buvome palaiminti mes, jo kolegos ir studentai, nes mums pasisekė gyvenime jį pažinti. Mylime ir labai jūsų pasiilgsime, profesoriau G“, – teigia mokyklos kino katedros vedėja Heather Addison.

C. Gilyardas jaunesnysis kine debiutavo 1986 metų filme „Asai“, kur vaidino Tomas Cruise‘as. Jis atliko Marcuso Sundown Williamso vaidmenį. Jam įsijausti į vaidmenį nebuvo sudėtinga, nes augo karininko šeimoje, puikiai pažinojo karinių oro pajėgų bazes Havajuose, Teksase ir Floridoje.

Visgi geriausiai žinomas C. Gilyardo jaunesniojo vaidmuo yra programišiaus Theo 1988 metų juostoje „Kietas riešutėlis“. 2020 metais savo personažą jis naujam gyvenimui prikėlė „Advance Auto Parts“ reklamoje, kur reklamavo „DieHard“ automobilių baterijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją