Apie netektį visuomenei pranešė jo žmona Amanda Kloots.

„Dievas danguje turi dar vieną angelą. Mano mielasis vyras šįryt mirė. Iškeliaudamas iš šio pasaulio jis buvo apsuptas savo mylinčios šeimos, maldų ir giesmių“, – socialiniame tinkle rašė A. Cloots.

Žmona reguliariai su gerbėjais dalijosi žiniomis apie savo vyro būklę, rašo CNN. Koronavirusas aktoriaus organizme sukėlė nemažai komplikacijų, dėl kurių net teko amputuoti koją. Su virusu N. Cordero kovėsi 95 dienas.

Kanadoje gimęs aktorius 2014 metais buvo nominuotas prestižiniams „Tony“ ir „Drama Desk“ apdovanojimams už miuzikle „Bullets Over Broadway“ sukurtą vaidmenį. Už tai jam atiteko „Theatre World“ ir „Outer Critics Circle“ apdovanojimai.

N. Cordero su žmona, kūno rengybos trenere, A. Cloots gyvenimą kūrė Los Andžele, kur vyras 2019 metais vaidino sėkmingame miuzikle „Rock of Ages“.

Buvusią Brodvėjaus šokėją aktorius vedė 2017 metais. Pora augino 1-erių sūnų Elvisą.

Užsikrėtęs koronavirusu aktorius ilgą laiką praleido prijungtas prie plaučių ventiliavimo prietaiso. Ištisas savaites N. Cordero ligoninės palatoje gulėjo be sąmonės.

Žmona pranešė, kad liga taip paveikė jo organizmą, kad aktoriaus plaučiai atrodė tarsi 50 metų rūkančio žmogaus.

„Skauda kiekvieną kūno dalelę. Mano širdis sudaužyta – aš neįsivaizduoju gyvenimo be jo. Nickas buvo ryškiausia šviesa. Jis buvo visų draugas, mėgdavęs išklausyti, padėti ir kalbėtis. Jis buvo nepaprastai talentingas aktorius ir muzikantas. Jis mylėjo savo šeimą ir dievino būti tėčiu, vyru. Elvis ir aš jo labai pasiilgsime. Kad ir ką veiktume.

Gerbiamas Nicko daktare Davidai Ng, jūs buvote tikras pozityvumo šaltinis. Nėra daug tokių medikų kaip jūs. Esate rūpestingas, protingas, padedantis ir nuolat gebantis išklausyti mano beprotiškas idėjas. Esate tikras deimantas.

Nesugebėsiu padėkoti kiekvienam tiek, kiek iš tikrųjų reikėtų už visą jūsų pagalbą ir palaikymą per šias 95 dienas“, – savo laiške instagrame rašė Amanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)