Jettas buvo vienintelis poros sūnus, jie taip pat turi 8-erių dukterį Ella Bleu.

Aktoriaus sūnus nuo pat vaikystės turėjo problemų su sveikata.

Sekmadienį aktorius Johnas Travolta su žmona Kelly Preston išplatino pranešimą oficialioje K. Preston svetainėje.

Šis pranešimas – pirmasis po tragiškos jų šešiolikmečio sūnaus Jetto mirties praėjusį penktadienį.

Pranešime rašoma: „Norime išsakyti nuoširdžią padėką visiems, išreiškusiems paramą ir užuojautą. Jettas buvo nuostabiausias sūnus, kokio tik tėvai galėtų tikėtis. Jis praskaidrindavo visų sutiktų žmonių gyvenimus. Mums plyšta širdis, kad taip trumpai buvome kartu. Visą likusį gyvenimą saugosime atmintyje tą laiką, kurį buvome kartu. Sulaukėme daug užuojautos laiškų iš viso pasaulio, norime visiems padėkoti už maldas ir palaikymą – tai mums buvo labai svarbu. Tai buvo įgimto gerumo ir žmogiškosios dvasios priminimas, ji suteikė mums vilties geresnei ateičiai. Su meile – Johnas, Kelly ir Ella.“

Pirmadienį Bahamuose turi būti atliktas skrodimas. Tačiau sprendžiat iš daugelio pranešimų, Jetto mirtis – nelaimingas atsitikimas. Kai kur pasirodė pranešimų, kad šeima galimai slėpė, jog sūnus serga autizmu, tačiau šios naujienos kol kas nepatvirtintos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją