M. Jacksonas buvo vadinamas popmuzikos karaliumi ir nuo kuklios karjeros pradžios tapo ryškiausia visų laikų muzikos žvaigžde. Jo dainos, kurios iš pradžių buvo atliekamos su grupe „Jackson 5“, o vėliau kaip solinio atlikėjo, virto tikrais hitais ir pagerino visų laikų muzikos pardavimų rodiklius. Per jo koncertus išprotėję gerbėjai spiegdavo, o kai kurios merginos, vos jį pamačiusios, apalpdavo, rašo india.com.

M. Jacksonas gimė 1958 metų rugpjūčio 29-ąją. Dainuoti jis pradėjo dar vaikystėje ir pirmiausia išpopuliarėjo koncertuodamas su „Jackson 5“ – grupe, sudaryta iš jo šeimos narių. Vėliau jis pradėjo solinę karjerą.

M. Jacksoną išgarsino ne tik muzika, bet ir firminiai šokio judesiai, sustiprinę jo mįslingumą. Visame pasaulyje tarp skirtingų tautų, religijų ir rasių kūrėsi ir augo jo gerbėjų klubai. Dėl savo šokio judesių M. Jacksonas buvo vadinamas ne tik popmuzikos, bet ir muzikos klipų karaliumi.

Minint šeštąsias M. Jacksono mirties metines, peržiūrėkite žymiausius jo šokio judesius, paimtus iš garsiausių jo hitų. Šie šokio žingsneliai – Mėnulio eisena, klubų judesiai, apsisukimai – dar kartą suteiks progą pasižavėti legendinio atlikėjo plastika. 

Vaizdo medžiagą galite pasižiūrėti čia:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)