Penktadienį K. Middleton pasirodė teniso korte Nacionaliniame teniso centre Londone, kur, pasipuošusi žavingu deriniu, žaidė su „US Open“ turnyro nugalėtoja Emma Raducanu, rašo instyle.com.

Kate Middleton su Emma Raducanu

Kate, kaip ir dera tokiai progai, pasirinko sportinius drabužius. Ji suderino tamsiai mėlyną teniso sijonėlį su baltomis klostėmis priekyje ir prie jo tinkantį prancūzų sportinės aprangos prekės ženklo „Poivre Blanc“ sportinį švarkelį. Po apačia ji vilkėjo šviesesnio mėlyno atspalvio palaidinę, o derinį užbaigė savo sužadėtuvių žiedu su safyru, baltais sportbačiais ir aukštai surišta arklio uodega.

Siekdama pagerbti „US Open“ turnyro nugalėtojus britus, „Lawn Tennis Association“, kurios globėja yra Kate, surengė ypatingą priėmimo renginį, skirtą jų sėkmei pažymėti. Prisėdusi pasišnekėti su nugalėtojais – tarp kurių buvo E. Raducanu, Joe Salisbury, Gordonas Reidas ir Alfie Hewettas – Kate sakė: „Jūs iš tiesų nuostabūs. Sveikinu, jūsų pasiekimai įspūdingi. Labai malonu, kad jūs visi atšvęsti sugrįžote čia, į savo šalį“.

Kate Middleton

Paaiškėjo, kad ir pati kunigaikštienė nėra prasta žaidėja. Po žaidimo E. Raducanu žurnalistams sakė, kad jos „smūgis iš dešinės yra neįtikėtinas“.

Kate nuotrauka iš renginio pasidalijo instagrame, prirašiusi: „Drauge su čempionais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)