Įrašą J. Caudwellas iliustravo vaizdo įrašu, kuriame matyti, kaip Ukrainos kariai groja šalies himną rusų subombarduotoje gatvėje.

„7 galimi karo baigties Ukrainoje scenarijai.

Žmonęs manęs nuolat klausia – kokia galima karo baigtis Ukrainoje? Be jokios abojonės – aš nežinau. Tačiau turiu kelis variantus, kuriuos esu gerai apgalvojęs.

1. Rusija užima Ukrainą, bet kurį laiką vyksta partizaninis karas – 40 proc. tikimybė.

2. Rusija perima valdžią, Ukraina visiškai kapituliuoja ir gyvena taikiai, tačiau po rusų priespauda – 10 proc. tikimybė

3. Sprendimas gimsta taikių derybų metu – 5 proc. tikimybė.

4. Putiną nušalina bičiuliai iš Kremliaus, kariškiai ar kitos grupuotės – 20 proc. tikimybė.

5. Rusijos žmonės sukelia revoliuciją – 10 proc. tikimybė.

6. Putinas jaučiasi viską praradęs ir negali taip gyventi, tad nusižudo – 5 proc. tikimybė.

7. Putinas jaučiasi viską praradęs ir negali taip gyventi, tad nusižudo per branduolinį karą – 10 proc. tikimybė.

Šiandien mano požiūris toks, tačiau viskas gali keistis dėl ekonominio spaudimo Rusijai, kuris auga sparčiai.

Kad ir koks būtų rezultatas, mano susižavėjimas Zelenskiu ir Ukrainos žmonėmis niekada neišblės“, – pažymėjo milijardierius.

Žinutę po Caudwello įrašu paliko ir modelis Asta Valentaitė.

„Meldžiuosi dėl ketvirto punkto“, – rašė ji.

Kitame komentare A. Valentaitė tikino, kad Ukrainą gali išgelbėti tik Vakarai. Moteris patikino, kad mes visi esame skolingi Zelenskiui ir Ukrainos didvyriams už neapsakomą drąsą. Pasak Astos, šiuo metu dėmesį reikėtų sutelkti į teigiamus ir apčiuopiamus veiksmus.

Kiek vėliau Asta pasidalino ir atskiru įrašu socialiniuose tinkluose.

„Ukrainos piliečiai drąsiai kovoja ir didvyriškai miršta, kad apsaugotų mūsų visų laisvę. Jie yra tarsi mūsų mažasis Dovydas prieš karo pabaisą Galijotą. Turime padaryti viską, ką galime, kad jiems padėtume ir sustabdytume sistemingai Rusijos vykdomą genocidą, kuris nesustos ten. Jis sunaikins Europą ir Vakarus.

Turime skleisti žinią Rusijos žmonėms, kad Putinas yra psichinis bailys, žudantis ir pačius rusus, kad sukurtų distopinį pasaulį – jis nėra šalies didvyris“, – rašė modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės