Per interviu Ksenijai Sobčiak aktorius prisipažino, kad jo padėjėjas Dmitrijus Korničukas jam pats artimiausias žmogus šiame pasaulyje. Kartu jie dirba jau aštuonerius metus, ir be Dimos kino žvaigždė tiesiog neįsivaizduoja savo gyvenimo. Todėl aktorius ir nusprendė visą turtą palikti savo darbuotojui, kurio tėvai likę Ukrainoje.

„Viską Dimai paliksiu, absoliučiai viską! Mes su juo jau juokavome, kad mane į karstą guldytų su šuneliais. Kai numirs Dima, nebus kam rūpintis tais šunimis. Mirties nebijau, bijau paties proceso. Tikiu, kad ten vėl galėsiu pamatyti savo brolį, jį apkabinti“, – kalbėjo aktorius.

Priminsime, kad, prieš išvykdamas į Jungtines Valstijas, D. Korničukas dirbo televizijoje, konkrečiai su projektais „Žvaigždžių fabrikas“ ir „Šok su žvaigžde“.

Aktorius pridūrė, kad jo padėjėjas Dima Ukrainoje turi 12 artimųjų, ir kiekvieną dieną M. Rourke‘as sužino, kad jo darbuotojas neteko dar vieno artimo žmogaus.

Jau anksčiau dėl karo Ukrainoje M. Rourke‘as nepagailėjo aštresnių žodžių Jungtinėms Valstijoms ir NATO bei paragino nedelsiant padėti su Rusijos Federacija kovojančiam Kyjivui. Instagrame garsenybė teigė negalintis ramiai stebėti įvykių Ukrainoje. Juk kiekvieną dieną ten žudomi nekalti žmonės, o Volodymyras Zelenskis prašo suteikti jo šaliai gynybai nuo okupantų reikalingų priemonių.

Aktorius stebisi, kodėl NATO ir Amerika delsia padėti Ukrainai. Jis ne kartą priminė, kad ukrainiečiai gyvena nuolat apšaudomi ir bombarduojami.

„Pamirškite visas tas nesąmones, kad vykdote teisingą ar neteisingą karą. Nusimaukite tas savo prakeiktas baltas pirštinaites, ir duokite tai tautai tai, ko jai dabar labiausiai reikia“, – parašė jis.

Pro M. Rourke‘o akis anksčiau nepraslydo ir Dvornikovo paskyrimas: „Dabar, norėdama apsunkinti situaciją, Rusija siunčia liūdnai pagarsėjusį generolą Aleksandrą Dvornikovą. Jo reputacija puikiai žinoma dar nuo Sirijos karo lakų, jis ir vėl žudo taikius žmones. Jis – beširdis mėsininkas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją