Sh. Crow rampų šviesoje atsidūrė devintajame dešimtmetyje kaip popžvaigždės pritariančioji vokalistė per pusantrų metų trukusį jo turą „Bad“, o vėliau pasirodė ir jo dainos „Dirty Diana“ vaizdo klipe.

„The Telegraph“ dainininkė sakė: „Nemačiau dokumentinio filmo ir nenoriu jo pamatyti. Man teko susidurti su tam tikrais dalykais, kurie, mano manymu, buvo išties keisti, ir dėl to man kyla daug klausimų“.

Sheryl pasakoja, kad, dirbdama su hito „Thriller“ autoriumi, ji buvo visiškai pametusi galvą, kai galėjo dainuoti šalia jo tūkstančiams žiūrovų.

Ji taip pat prisimena, jog per pusantrų metų, praleistų su dainininku, skraidė į šalis, kurių niekuomet anksčiau nebuvo aplankiusi.

Sh. Crow pridūrė: „Tai buvo pašėlusi patirtis. Juk jis buvo didžiausia to meto žvaigždė, o aš pusantrų metų kiekvieną vakarą su juo duetu dainuodavau „I Just Can't Stop Loving You“.

Po M. Jacksono mirties 2009-aisiais Sheryl CNN laidų vedėjui Andersonui Cooperiui sakė: „Akimirką aš beveik vyliausi, kad jis surežisavo savo paties pabėgimą“.

Dainininkė pasakojo: „Jo laukė daugybė koncertų, dėl kurių jis juto spaudimą, tad pagalvojau, jog galbūt jis tiesiog suorganizavo savo pabėgimą. O kai visur pasipylė naujienos... Man pasidarė bloga“.

Sh. Crow tęsė savo pasakojimą apibūdindama vis didėjantį spaudimą, kurį dainininkas juto kurį laiką prieš suplanuotą „This Is It“ turą Londono O2 arenoje.

Dainininkė pridūrė: „Manau, jis juto įvairiausiais būdais daromą spaudimą. Pastaruosius 10 ar 15 metų jis buvo tikrai atidžiai stebimas. Jis turėjo rimtų finansinių bėdų. Jam tai turėjo būti tarsi sugrįžimas ir drauge – begalinis spaudimas“.

M. Jacksonas buvo paskelbtas mirusiu 2009-ųjų birželio 25 dieną po to, kai į jo namus Los Andžele dėl sustojusios dainininko širdies buvo iškviesti medikai. M. Jacksonui tuomet buvo 50 metų.

Vėliau atliktas skrodimas atskleidė, kad dainininko mirties priežastis buvo „smarkus apsinuodijimas propofoliu“.

Šiemet buvę mažieji aktoriai Wade‘as Robsonas ir Jamesas Safechuckas apkaltino mirusį dainininką nuolat juos tvirkinus tuo metu, kai šie dešimtajame dešimtmetyje leido laiką drauge su juo rančoje Kalifornijoje.

W. Robsonas, kuriam dabar yra 36-eri, dokumentiniame filme „Leaving Neverland“ žiūrovams pasakojo sutikęs Michaelą būdamas penkerių, kai savo gimtajame mieste Brisbane laimėjo šokių konkursą.

Vyriškis tvirtina, kad jį išnaudojo nuo septynerių iki 14 metų, kai jis buvo apsistojęs beveik 11 kvadratinių kilometrų dainininko rančoje „Neverland“ Santa Barbaros apygardoje.

J. Safechuckas, kuriam dabar yra 40 metų, teigė, kad buvo išnaudojamas daugelį metų po to, kai 1986-aisiais filmuojant „Pepsi“ reklamą sutiko M. Jacksoną.

Kai 2019-ųjų „Sundance“ kino festivalyje pasirodė dokumentinis filmas „Leaving Neverland“, M. Jacksono atstovai tvirtai paneigė kaltinimus, kad M. Jacksonas tvirkino vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)