Paties aktoriaus teigimu, jam nėra labai svarbu, kokiu būdu vartoti šią narkotinę medžiagą – jis patikino galintis marihuaną valgyti, gerti, rūkyti ir uostyti, rašo „Daily Star“.

File source: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Marijuana.jpg

„Svarbu suvokti, kad alkoholio vartojimas negerina savijautos. Galbūt išgėrus vieną gėrimą nusiraminate, bet išgėrus du ar tris tikrai jausitės sumautai‘, - patikino jis.

„Būtų logiška legalizuoti marihuaną šioje šalyje“, - mano jis, pridurdamas, kad marihuanos legalizavimo palaikymo judėjimas vis stiprėja.

M. Freemanas pripažino vartojantis šią narkotinę medžiagą daugelį metų ir patikino galintis marihuaną valgyti, gerti, rūkyti ar uostyti.

77-erių aktoriui diagnozuota fibromialgija – ilgai besivystanti liga, pasireiškianti labai skausmingais simptomais. Šia liga M. Freemanas susirgo po 2008 m. patirtos avarijos.

M. Freemanas teigia vartojantis marihuaną, kad sumažintų rankos skausmą, tačiau taip pat patikino, kad ši medžiaga turi daugybę kitų panaudojimo būdų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)