Emma Thompson – aktorė, prodiuserė, rašytoja ir aktyvistė, kovotoja už smurto, kankinimų ir prievartos aukas, išrinkta Metų pavyzdžiu.

Grupės „Florence And The Machine“ atlikėja Welch pripažinta Metų atradimu, o režisierė, fotografė Sam Taylor-Wood – Metų renesanso moterimi.

Dainininkė, aktyvistė Annie Lennox apdovanota už gyvenimo pasiekimus, modelis Natalija Vodianova, rinkusi pinigus žaidimų aikštelėms Rusijoje ir Britanijoje, išrinktą Metų įkvėpimu.

Metų vizija – architektė Zaha Hadid, Vyro moters gyvenime apdovanojimą pelnė batų dizaineris Manolo Blahnikas. Metų inovatore pripažinta „Net-A-Porter“ įkūrėja Natalie Massenet.

Metų dizainere išrinkta Hannah Mac Gibbon, o kitomis Įtakingiausiomis pasaulio moterims – dizainerė Donna Karan, Jordano karalienė Rania, diktorė Christiane Amanpour ir buvusi modelis Christy Turlington.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją